کد خبر: ۳۵۶۸۵
تاریخ انتشار:۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲
پیشرفت 76 درصدی ساخت نیروگاه سیكل تركیبی عسلویه
مجری طرح‌های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شركت نفت و گاز پارس از پیشرفت 76 درصدی ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیكل تركیبی پارس جنوبی خبر داد.
به گزارش مارین نیوز، مجری طرح‌های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شركت نفت و گاز پارس با اعلام این خبر، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود با انجام تعهدات پیمانكار این طرح، سنكرون نخستین واحد نیروگاه سیكل تركیبی تا پایان سال جاری انجام شده و آماده تحویل به بهره‌بردار شود. 
محمدمهدی توسلی‌ پور با اشاره به توانمندی شركت‌های داخلی در بخش مهندسی، تامین تجهیزات و ساخت نیروگاه اظهار كرد: خوشبختانه كشور در طول سال‌های گذشته در حوزه نیروگاهی بسیار موفق عمل كرده و پیمانكاران و شركت‌های داخلی توانمندی را پرورش داده است و شركت نفت و گاز پارس نیز با حمایت از متخصصان و سازندگان ایرانی، طرح احداث نیروگاه سیكل تركیبی را به یك پیمانكار داخلی واگذار كرده است. 
توسلی‌ پور از تأمین بیش از 65 درصد وزنی از تجهیزات و كالاهای مورد نیاز این طرح به بخش خصوصی خبر داد و گفت: هر آنچه از تجهیزات مورد نیاز این طرح كه امكان ساخت آن در داخل كشور بوده، به سازندگان داخلی واگذار شده است، به عنوان مثال ساخت بویلرهای بازیافت حرارتی كه بخش عمده‌ای از مبلغ پیمان این طرح را به خود اختصاص می‌دهد به یكی از سازندگان داخلی واگذار شده است. 
توسلی‌ پور بر ضرورت تأمین و تحویل كامل قطعات و تجهیزات مورد نیاز این پروژه ظرف 4ماه آینده تأكید كرد و گفت: بخشی از این کالاها با پرداخت‌های تشویقی به پیمانكاران و سازندگان به منظور کوتاه کردن زمان ساخت به سایت حمل شده و مابقی در حال انجام است. 
این مقام مسئول در شركت نفت و گاز پارس تسریع در عملیات اجرایی این پروژه را نیازمند افزودن شیفت‌های كاری تا پایان سال جاری عنوان و اضافه كرد: سعی بر این است كه با پرداخت‌های مستقیم به حساب سازندگان و پیمانكاران فرعی، عملیات اجرایی این پروژه تسریع شود و پیش‌بینی می‌شود پس از تحویل واحد نخست نیروگاه سیكل تركیبی به بهره‌بردار، دو واحد دیگر نیز در بازه‌های زمانی 2 تا 3 ماهه به صورت آزمایشی راه‌اندازی شود. 
توسلی‌ پور در پایان به بازدید كارشناسان سازمان ملل از این طرح نیز اشاره كرد و گفت: پروژه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی عسلویه به عنوان نخستین طرح مكانیزم توسعه پاك (CDM) در پارس‌جنوبی و در راستای الحاق ایران به توافقنامه تغییرات اقلیمی پاریس به سازمان ملل معرفی و در مراحل پایانی ثبت در نهاد آب و هوای سازمان ملل قرار دارد‌. 
بر اساس این گزارش، با تكمیل نیروگاه سیكل تركیبی، بخشی از برق مورد نیاز پالایشگاه های منطقه پارس2 شامل فازهای ١٢، ١٣، ١٤، ١٩، ٢٢ تا٢٤ و آبگیر این منطقه تامین خواهد شد.