تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۲۹۰۲
تعداد بازدید: ۱۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش گفت : شرکت ملی نفتکش ایران تا پیش از تحریم‎ها از جمله شرکت‎های بزرگ اجاره‎دهنده کشتی به شمار می‎رفت که این روند، در دوران تحریم متوقف شد.
به گزارش مارین نیوز، سیروس کیان ارثی در گفت وگویی با ایلنا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وضعیت تردد نفتکش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و خلیج فارس بعد از برجام چه تغییراتی داشته است گفت : ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران درحال حاضر به بنادر کشورهای چین، کره جنوبی، تایوان، هند، ترکیه، سنگاپور، امارات، روسیه و... تردد دارد. ضمن اینکه برنامه‎ریزی برای تردد کشتی‎ها به اروپا به اتمام رسیده به طوری که ناوگان آماده اعزام به بنادر اروپایی است.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه درحال حاضر چه تعداد نفتکش ایرانی در تردد هستند و چه میزان نفت و فرآورده توسط نفتکش‎های ایرانی جابجا می شود نیز افزود : شـــرکت ملی نفتکش ایــران به عنوان بزرگترین کشتیرانی نفتی جهان با ظرفیت 15.5 میلیون تن است و درحال حاضر کلیه محموله‎های نفت‎خام شرکت ملی نفت که به صورت DES به فروش می‎رسد توسط ناوگان این شرکت به مقاصد صادراتی حمل می‎شود، محموله‎های به فروش رسیده که به صورت FOB  برداشت می‎شوند نیز توسط مازاد ظرفیت کشتی‎ها برای مشتریان خارجی حمل می‎شود.
کیان ارثی با اشاره به وضعیت بیمه نفتکش‎ها بعد از برجام و تغییرات صورت گرفته و اینکه بیمه ها از کدام کشورها هستند نیز بیان کرد : با اجرایی شدن برجام، پوشش بیمه P&I کشتی‎های شرکت ملی نفتکش ایران دوباره برقرار شد به طوری که در حال حاضر تمامی ناوگان این شرکت تحت پوشش بیمه‎های معتبر بین‎المللی موسوم به I.G.A قرار دارند که از کشورهای انگلیس، سوئد و نروژ اخذ شده است.
 وی در مورد وضعیت امنیت نفت‌کش‌ها وتعداد حمله از جانب دزدان دریایی نیز گفت:خوشبختانه با پشتیبانی‎های نیروی دریایی ارتش و همچنین تدابیر اتخاذ شده، تاکنون هیچ گونه حادثه امنیتی برای ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران اتفاق نیفتاده و خوشبختانه تمامی حملات دزدان دریایی به کشتی‎های این شرکت به شکست انجامیده است در مجموع امنیت نـــاوگان نفتکش ایران در آب‎های بین‎المللی به پشتوانه حضور ناوگروه‎های نیروی دریایی ارتش از سطح بسیار مطلوبی برخوردار است.
وی با اشاره به مشتریان ناوگان ایران از قاره های مختلف گفت : در مورد مشتریان ناوگان نفتکش ایران اگر منظور اجاره کنندگان کشتی است باید به این نکته اشاره کنم که پس از برجام شرکت‎ های مختلفی برای اجاره کشتی با ما وارد مذاکره شده‎اند که در بین آنها شرکت‎های آسیایی، اروپایی و آفریقایی نیز وجود دارد لازم به توضیح می‎دانم که شرکت ملی نفتکش ایران تا پیش از تحریم‎ها از جمله شرکت‎های بزرگ اجاره‎دهنده کشتی به شمار می‎رفت که این روند، در دوران تحریم و با توجه به لزوم پشتیبانی از صنعت و پاسخگویی به نیاز کشور متوقف شد اما پس از اجرایی شدن برجام و با توجه به تمایل شرکت‎های خارجی، مذاکره در این بخش از سرگرفته شد به طوری که تعداد کشتی‎‎های نفتکش ایرانی اجاره داده شده به شرکت‎های خارجی تا پایان آبان ماه امسال به 20 فروند افزایش یافته است.
کیان ارثی در پاسخ به این پرسش که مشتریان جدید نفت ایران از کدام کشورها هستند، اظهار داشت : این شرکت صـــرفاً در زمینه حمل و نقل دریایی نفت‎خام و فراورده‎های نفتی و LPG  فعالیت می‎کند و لیست مشتریان در اختیار شرکت ملی نفت قرار دارد.
وی در مورد این که این شرکت  برنامه‎ای برای افزایش ناوگان دارد  یا خیرنیز بیان کرد : درحال حاضر برنامه‎ای برای افزایش ظرفیت ناوگان نداریم اما پروژه جوان‎سازی ناوگان در آینده طبق یک برنامه زمانی بلندمدت 5 ساله پیش بینی شده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: