تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۳۱۷۳
تعداد بازدید: ۹۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
محققان ایرانی برای نخستین بار نانوکامپوزیت‌های جدید بیوپلیمری را ساختند که درصد حذف آلاینده‌ها از آب‌های آلوده را افزایش داده است.
به گزارش مارین نیوز، نسرین اروج زاده مجری پروژه "ساخت نانوکامپوزیت های جدید بیوپلیمری برای حذف آلاینده ها از آب های آلوده" درباره این طرح که با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی انجام شده است اظهار کرد : امروزه آلودگی آب ها یکی از مشکلات جوامع مختلف است بنابراین در این پروژه حذف یون های سمی از آب با راندمان بالا هدف قرار گرفت البته حذف یون های سمی از آب های آلوده پیش از این نیز انجام شده است اما در این طرح با استفاده از نانوکامپوزیت ها درصد حذف این یون‌ها افزایش یافته است.
اروج زاده ادامه داد : این طرح برای نخستین بار انجام شده و در مرحله ثبت اختراع هستیم در واقع با استفاده از جاذب های تصفیه کننده که همان نانو ذرات مغناطیسی هستند عمل تصفیه آب انجام می‌شود. نحوه کاربرد این مواد به این صورت است که با ریختن آنها در آب آلوده در مدت زمانی خاص آلودگی جذب و سپس با استفاده از فیلتراسیون ساده حذف انجام می‌شود همچنین چون این مواد نانو ذرات مغناطیسی دارند با هزینه پایین و استفاده از آهنربا نیز میتوان جداسازی را انجام داد.
عضو هیات علمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همچنین عنوان کرد : با توجه به اهمیت این موضوع محققان در دنیا همواره درصدد حذف یون های سمی از آبهای آلوده و افزایش درصد این حذف بودند و همچنان نیز این تحقیقات ادامه دارد . در این طرح استفاده از نانو ذرات مغناطیس باعث اقتصادی شدن فرآیند حذف یون های سمی می شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: