تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۴۹۷۴
تعداد بازدید: ۱۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم رونمایی از مجموعه قصه‌های دریا، خواستار ترجمه این مجموعه به زبان انگلیسی شد.
به گزارش مارین نیوز، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی از کتاب‌های خاطرات فرماندهان نداجا با حضور رییس حوزه هنری و رییس حوزه هنری کودک و نوجوان، اظهار داشت: به واسطه کار چشم‌گیری که پیشکسوتان در بیان خاطرات خود از دفاع مقدس داشته اند، چشم‌انداز جدیدی برای نیروی دریایی به وجود خواهد آمد.
امیر دریادار حسین خانزادی ادامه داد: زمانی که جنگ به انتها می رسید، بنده به نیروی دریایی ملحق شدم. نیروی دریایی در دفاع مقدس خوش درخشید و این افتخار همچنان در دل ماست، از این رو لحظه به لحظه کتاب های دفاع مقدس تجربه های خودمان بود که جلوی چشم ما ورق می خورد.
فرمانده نداجا تصریح کرد: کتاب های خاطرات فرماندهان نداجا نفیس، با کیفیت و هوشمندانه تهیه شده اند. این کتاب ها باید در بدنه نیروی دریایی نشر پیدا کنند و جوانان از آن بهره گیرند.
خانزادی افزود: کسی که می خواهد بنویسد باید قبلاً خودشان علم داشته باشند. نوشتن باعث می شود شکاف نسلی برطرف شود. کسانی که در بیرون تلاش می کنند بر روند پیوسته انقلاب اسلامی خدشه وارد کنند یک چیز را فراموش کرده اند که این تلاش مذبوحانه است چرا که انقلاب ما مردمی بود و بقای آن نیز به دست مردم است.
وی ادامه داد: استکبار جهانی در مرزهای ایران ذبح شد و تلاش امروز آن ها مذبوحانه است و به جوانان توصیه می کنیم فریب لبخند دشمن را نخورند. مرزهای دفاعی ما خیلی جلوتر از مرزهای جغرافیایی قرار گرفته است.
فرمانده نداجا با تاکید بر اینکه انسان یک موجود اجتماعی است، گفت: انسان با به اشتراک گذاشتن افکار قصد قدرتمندتر شدن داشت لذا برای رسیدن به این قدرت آموخت که باید کار گروهی انجام دهد و این مسئله نیازمند به ارتباط بود.
خانزادی تصریح کرد: نوشتن به عنوان ابزاری مهم در دست انسان قرار گرفت و بشر آموخت برای قدرت برتر باید دانش بیاموزد. در طول تاریخ ایران بزرگ، دانش ما مورد هجمه قرار می گرفت. بخشی از کتب بزرگ و ارزشمند ما باعث قدرتمندتر شدن قدرت ها شد.
وی خاطر نشان کرد: تمدن قدرتمند مولفه های زیادی دارد که با قرار دادن آن در کنار دانش ایجاد می شود. برای تبدیل شدن به قدرت جهانی باید علم جهانی تولید کرد در حالی که نوشته های ما ملی نوشته می شوند.
فرمانده نداجا اظهار داشت: ما ۱۲ کتاب خاطرات دفاع مقدس را تا افزایش صدها عنوان حمایت می کنیم. باید هر چه سریع تر کتاب های خاطرات دفاع مقدس را به زبان انگلیسی ترجمه کنیم و ازاین کار حمایت خواهیم کرد.
خانزادی تاکید کرد: ما می خواهیم فکر و اندیشه ایرانی را ترویج دهیم. قلم و نوشتن حلقه اتصال علماست که اگر این علوم به هم برسند قدرت تعاملی بیشتری به وجود می آید تا آینده نیروی دریایی بهتر شود.
وی افزود: علم چیزی است که به ما قدرت و توانایی می دهد. ما می نویسیم تا دانشمندتر شویم. پیامبر می فرمایند «علم و دانش را به زنجیر ببندید تا از دست شما فرار نکند» غربی ها در هر نقطه ای که قرار گرفته اند تجارب خود را نوشته اند.
فرمانده نداجا بیان کرد: نوشتن ابزار قدرتمند شدن و قدرتمندتر ماندن است. جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگوی حکومتی برتر لباسی به ما عطا کرده است. ما این لباس را به شوق شهادت بر تن کردیم. موضوع شهادت در اسلام به قدری مهم است که بارها مورد تاکید قرار گرفته اما قلم فضلا از شهادت بالاتر دانسته شده است.
خانزادی تاکید کرد: مومن و متعهد بودن در قلم شرط پیشی گرفتن قلم بر شهادت است. نوشتن جلوه ای از شخص، جامعه و تمدن است. اهالی قلم رشادت های نیروی دریایی را با گونه های مختلف هنری ترسیم کنند تا ما با استفاده از آن قدرتمندتر شویم.

گفتنی است، مجموعه «قصه‌های دریا» خاطرات جمعی از فرماندهان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نداجا) در دوران دفاع مقدس برای نوجوانان است که به همت حوزه هنری کودک و نوجوان از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
مجموعه قصه‌های دریا شامل: «من یک کلاه‏سبزم!» خاطرات امیر دریادار دوم تکاور محمدحسین محیطی نوشته فاطمه بهبودی، «یک شهر، یک خانه» خاطرات دریادار دوم داریوش ضرغامی نوشته مریم حضرتی، «کلاه یادگاری» خاطرات عیسی حسینی بای  نوشته رضا کاظمی، «سی کشتی، یک فرمانده!» خاطرات ناخدا یکم فرید آگه‏دل نوشته لیلا نظری گیلانده، «سبلان زنده است» خاطرات امیردریادار عبدالله معنوی رودسری نوشته رضا قلی‏زاده‏علیار، «درست یک پا روی زمین» خاطرات ناخدا یکم سلیمان محبوبی نوشته محمداسماعیل حاجی علیان، «خواهرم جوشن» روایتی از خاطرات دریاداردوم بازنشسته علی‏اکبر اخگر نوشته مهدی زارع، «تکاوران خرمشهر» خاطرات ناخدا هوشنگ صمدی نوشته سید قاسم یاحسینی، «بویه‏های روشن» خاطرات ناوسروان سیداحمد شمس‏زاده علوی نوشته حسن احمدی، «باد سرخ» خاطرات امیر دریادار ناصر سرنوشت نوشته هادی حکیمیان، «اقیانوس‏ها چرخ می‏زنند» خاطرات ناخدا مهدی ارتیانی نوشته پری آخته است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: