تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۵۱۱۰
تعداد بازدید: ۱۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست به برنامه ریزی استقرار ۲۱ صنعت آب بر در سواحل مکران اشاره کرد و خواستار مد نظر قرار دادن میزان نیاز آبی این صنایع و برنامه های کشور در این حوزه و همخوان با سیاست های کلان توسعه پایدار در سواحل مکران شد.
به گزارش مارین نیوز، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در نشست تخصصی انتقال آب از دریای عمان به سه استان سیستان‌ و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی، اظهار داشت: انتقال آب بعنوان یکی از راه های تامین و مدیریت آب است و همه راهکارها نیست.
پروین فرشچی به بهره‌برداری ۲ درصدی ایران از آب شیرین کن ها برای تامین آب اشاره کرد و به ذکر نام عربستان با ۳۴ درصد به عنوان بیش‌ترین تولید کننده آب شیرین از دریا پرداخت.
فرشچی به نوع تکنولوژی شیرین سازی آب دریا و تمهیدات زیست محیطی که در این پروژه مد نظر باید قرار گیرد تاکید داشت.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست توجه ویژه به استان سیستان و بلوچستان به عنوان استان مورد هدف محرومیت زدایی مورد تاکید قرار داد و خواستار تکمیل اطلاعات تخصصی مورد نیاز پروژه با تاکید بر محیط زیست دریایی شد.
وی در ادامه به برنامه ریزی استقرار ۲۱ صنعت آب بر در سواحل مکران اشاره کرد و خواستار مد نظر قرار دادن میزان نیاز آبی این صنایع و برنامه های کشور در این حوزه و همخوان با سیاست های کلان توسعه پایدار در سواحل مکران شد.
در انتهای این نشست مشورتی پیشنهاد تشکیل کارگروه ملی با حضور مدیران ذیربط هر سه استان مبدا و مقصد و سازمان حفاظت محیط زیست و همینطور ارایه پروژه و هماهنگی با سیاست های کلان کارگروه توسعه سواحل مکران و برنامه ریزی دقیق انجام مطالعات EIA و  SEA از سوی این مقام عالی سازمان حفاظت محیط زیست ارایه شد. 

در این نشست مدیران عالی استانداری سه استان، وزارت نیرو، سازمان آب منطقه ای، سازمان حفاظت محیط زیست، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و مشاور طوس آ به ارایه دیدگاه های خود پرداختند.
جلسه ارائه گزارش زیست محیطی دریایی پروژه انتقال آب از دریای عمان به استانهای مرزی شرق کشور با هدف تامین آب شرب و صنعت در مشهد مقدس به میزبانی سازمان آب منطقه ای استان خراسان رضوی برگزار شد.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: