تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۵۷۴۱
تعداد بازدید: ۲۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به اینکه نخستین کشتی افراماکس به کشور ونزوئلا تحویل داده شده است، گفت: سه فروند کشتی افراماکس ۱۱۳ هزار تنی دیگر نیز ساخته می شود که کشتی دوم ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش مارین نیوز، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) امروز در حاشیه مراسم اتمام ساخت و عملیات انتقال سکوی 14c پارس جنوبی در جزیره صدرای بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در زمینی به وسعت 700 هکتار اجرا شده که خوراک مورد نیاز آن نیز در داخل تأمین می‌ شود.
سردار عبدالله عبدالهی یادآور شد: پیش از راه‌ اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس که تاکنون 2 فاز آن اجرایی شده بخش قابل توجهی از میعانات گازی کشور را به فروش می ‌رساندیم که با راه ‌اندازی این پالایشگاه معضل خام‌فروشی برطرف شده است.
وی افزود: با اجرای 2 فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس روزانه 28 میلیون لیتر بنزین تولید می‌ شود و با افتتاح فاز سوم آن ظرفیت تولید بنزین آن به 40 میلیون لیتر در روز افزایش می‌ یابد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) بیان کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس، میعانات گازی تحویلی را به 6 محصول که یکی از آنها بنزین است تبدیل می‌ کند.
عبداللهی با اشاره به اینکه نخستین کشتی افراماکس به کشور ونزوئلا تحویل داده شده است، اضافه کرد: سه فروند کشتی افراماکس ۱۱۳ هزار تنی دیگر نیز ساخته می شود که کشتی دوم ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به توانمندی بالای شرکت صدرای بوشهر برای ساخت کشتی ‌های مورد نیاز صنایع نفت و گاز، افزود: با توافقات صورت گرفته با وزیر نفت و صنایع ۱۰۰ فروند شناور خدماتی ساخته خواهد شد که ۳۰ شناور سهم صدرا است.
فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء در ارتباط با خروج توتال از فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: در زمان انعقاد قرارداد وزارت نفت با توتال اعلام کردیم که قرارگاه توان اجرای بخش توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را دارد و در این زمینه توافقات خوبی با وزیر نفت انجام شده است که در حال تجهیز کارگاه هستیم.
سردار عبداللهی در ارتباط با ساخت 10 سکوی پارس جنوبی توسط شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) گفت: تکنولوژی ساخت این سکوها تا پیش از این در دست آمریکا و کشورهای اروپایی بود که اکنون با توانمندی متخصصان داخلی این امر بومی‌ سازی شده و ایران به زمره محدود کشورهای با قابلیت ساخت سکوی میدان های گازی پیوسته است.
وی یادآور شد: کار ساخت این 10 سکو تا پایان امسال به اتمام می ‌رسد و در موقعیت ‌های مدنظر در خلیج فارس استقرار و نصب می‌ شود.




ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: