تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۵۹۹۴
تعداد بازدید: ۲۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه امروز شاهد خلق حماسه دیگری از جنس استقلال و خودکفایی هستیم، گفت: ناوشکن سهند نسل جدید از ناوشکن های کلاس موج است و در آینده نزدیک شاهد الحاق ناوشکن ‌های دیگر کلاس موج خواهیم بود.
به گزارش مارین نیوز، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در مراسم الحاق ناوشکن سهند در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس، اظهار داشت: ناوشکن سهند نسل جدید از ناوشکن های کلاس موج است و امروز در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت هفتم آذرماه شاهد خلق حماسه دیگری از جنس استقلال و خودکفایی هستیم.
امیردریادار حسین خانزادی ادامه داد: ناوشکن سهند حاصل 6 سال تلاش شبانه روزی مهندسان نداجا و حمایت مجموعه عظیم صنایع وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مراکز علمی، دانشگاهی و صنعتی کشور است.
وی عنوان نمود: نسل جدیدی از ناوشکن های کلاس موج و نسل سوم جماران به نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در جنوب ملحق شد و در پی آن ناوشکن های دنا و برای بار دیگر ناوشکن جماران را برای چند ماه دیگر احیاء و به نیروی دریای ملحق خواهیم کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: امروز رستاخیز سهند است و با اراده و باور جوانان ایرانی به عرصه نبرد بازگشته است. سامانه های رانش، قابلیت های مصون بخش امنیت را به منطقه اهدا می کند. اطمینان داریم زمان افول استکبار جهانی به آخر رسیده است و به پاس خون شهدای ناوهای جوشن، پیکان، سهند و سبلان با چشمانی بیدار در دریا ایستاده ایم تا با توسل به درس عاشورا توانایی های ظاهری دشمنان را به زانو درآوریم.
امیردریادار خانزادی با بیان اینکه روزی که مقام معظم رهبری در کارخانجات منطقه یکم بندرعباس ابلاغ فرمودند ناوشکن بسازید با ظرفیت حمل بالگرد و پرتاب موشک، خیلی‌ها فکر نمی‌ کردند امروز به این ظرفیت‌ها دست‌یابیم، اظهار نمود: در ۳۰ بهمن سال ۸۸، ناو جماران بعد از تلاش ۱۲ ساله به ناوگان نیروی دریایی ملحق شد، وقتی جماران ملحق شد در حوزه بین‌الملل خیلی‌ها می‌پرسیدند آیا این شناور حرکت هم می ‌کند؟ این سؤال معنا دارد، یعنی خیلی کشورها باور نداشتند ایران در زیر فشارهای شکننده تحمیل جنگ و تهدیدات گسترده، توانایی داشته باشد ناوشکنی بسازد که موشک پرتاب کند.
وی با اشاره به اینکه اعزام پیاپی ناوشکن جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با پدیده دزدی دریایی این موضوع را ثابت کرد، تصریح نمود: قطعاً هر پدیده ‌ای با نگاه علمی زمانی ثابت می‌ شود که تکرارپذیر باشد، ناوشکن دماوند که چند سال بعد در حادثه ‌ای ناخوشایند در دریای طوفانی شمال با سخره ‌ها برخورد کرد، تکرار این موضوع بود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در آستانه سالگرد آن سانحه ناوشکنی را که ساختش ۱۲ سال به طول انجامیده بود را به دریا برگرداندیم، ساخت و عملیاتی شدن دماوند در دریای خزر با همت نیروی دریایی ارتش و اراده ای که در مجموعه وزارت دفاع نهادینه‌ شده از امروز ۱۸ ماه بیشتر به طول نمی ‌انجامد و در تلاشیم این زمان را کوتاهتر کنیم، عنوان داشت: علاوه بر ناوشکن دماوند در هفته آینده و ماه‌ های پس‌ از آن شاهد الحاق ناوشکن ‌های کلاس موج نیز خواهیم بود.
دریادار خانزادی با بیان اینکه ناو سهند ظرفیت بزرگی است که بسیار پیشرفته‌تر از جماران و دماوند است، خاطرنشان کرد: پس‌ازآن در بازه ۶-۷ ماهه الحاق ناوشکن دنا را خواهیم داشت و اوایل بهمن شاهد الحاق نسل جدید از زیردریایی‌های بسیار پیشرفته تماماً ساخت ایران خواهیم بود.


"سهند" به عنوان پیشرفته ترین ناوشکن غرب آسیا با حضور فرمانده کل ارتش، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و شمار دیگری از مسوولان کشوری و استانی امروز دهم آذرماه 95 در بندرعباس به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی پیوست. طراحی این شناور پیشرفته با اتکا به دانش فنی داخلی بسیار جسورانه و مبتکرانه بوده و سازه اصلی و رو سازه آن با ساختاری متفاوت با قابلیت رادار گریزی در بلوک های مجزا طراحی و ساخته شده که دارای قابلیت های فیزیکی و عملیاتی بیشتری نسبت به ناوشکن "جماران" است.
 


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: