به گزارش مارين نيوز، طراحی و اجرای این سیستم در قالب پروژه تحقیقاتی با عنوان «بررسی میزان آلودگی صوتی دستگاه حفاری و ارائه راهكاریهای عملی جهت كاهش تراز كلی صدای دستگاه همراه با ساخت و اعمال یك نمونه كامل» و مطابق با قرارداد پژوهشی مابین مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شركت ملی حفاری ایران و پارك علم و فناوری خوزستان به انجام رسیده است.
بهمنی با تقدیر از تلاش تیم مشترك این پروژه بر محوریت نیروی انسانی در شركت ملی حفاری ایران، حفظ سلامت كاركنان را از وظایف مهم مسؤولان شركت دانست و بر ضرورت استقرار این سیستم بر روی تمام دستگاههای حفاری و به خصوص كمپهای استراحت دستگاههای حفاری تاكید كرد.
محمدرضا طهماسبی بیرگانی، مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شركت ملی حفاری ایران، هم با تشریح سیستم عملكردی و اندازهگیری میزان صدای محیط در نقاط مختلف با دستگاههای مربوطه، مراحل كار و تاثیرات سوء آلودگی صوتی بر سلامت افراد و كاركنان دستگاه حفاری از جمله تاثیر این آلودگیها بر شنوایی، اعصاب و روان و همچنین بهرهوری را توضیح داد.
با نصب این دستگاه تا حد زیادی میزان صدای موتورهای دستگاه حفاری كاهش یافته و شدت صوت در محیط دستگاه حفاری از 120 دسی بل به 82 دسی بل رسیده است.