به گزارش خبرنگار مارین نیوز، دكتر سیدرضا قریشی در دومین نشست خبری سیزدهمین همایش صنایع دریایی كه عصر دیروز به میزبانی شركت نفت فلات قاره ایران برگزار شد؛ با اشاره به فعالیتهای انجمن مهندسی دریایی ایران گفت: این انجمن در سال 1377 از وزارت علوم بعنوان انجمن علمی مجوز گرفت و هماکنون 140 عضو حقوقی و 380 عضو حقیقی دارد.
وی با بیان اینکه «همایش صنایع دریایی از سال 77 بطور مداوم و هرساله برگزار شده است»، افزود: برقراری ارتباط مطلوب بین دانشگاه و مراکز تحقیقاتی در حوزه فراساحل، از جمله اهداف این همایشها بوده است.
قریشی با بیان اینكه «در آبانماه سال جاری سیزدهمین همایش صنایع دریایی در کیش برگزار میشود»، گفت: در این دوره، بیش از 480 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده كه نسبت به 370 مقاله دور قبل، پیشرفت محسوسی را نشان میدهد.
وی با اشاره به فعالیت كمیته مهندسی ساحلی و فراساحلی بعنوان یكی از شش كمیته تخصصی انجمن مهندسی دریایی ایران یادآور شد: در این كمیته، 43 شركت و ارگان فراساحلی عضویت دارند و عملا تمام مجموعههای عمده فعال در این حوزه اعم از كارفرمایان، پیمانكاران و سازندگان را پوشش میدهد.
رئیس کمیته مهندسی ساحلی و فراساحلی انجمن مهندسی دریایی ایران با اشاره به برگزاری منظم جلسات این كمیته، از برگزاری دو جلسه دیگر تا زمان سیزدهمین همایش صنایع دریایی خبر داد و گفت: در این جلسات، روند پیگیری مفاد قطعنامه همایش قبل در حوزه فراساحل بررسی و موارد پیشنهادی برای تصویب در قطعنامه همایش سیزدهم، تعیین خواهد شد.
قریشی همچنین اعلام كرد كه در جریان سیزدهمین همایش صنایع دریایی، نشست تخصصی بررسی پروژههای فراساحلی نیز با حضور مسؤولان ارشد این حوزه برگزار خواهد شد.
وی گردهمایی مدیران تصمیمگیر صنایع دریایی و فراساحل در سیزدهمین همایش صنایع دریایی را مهم خواند و گفت: كمتر در طول سال، چنین فرصتی برای فعالان صنعت بوجود میآید؛ ضمن آنكه در این گردهمایی، دیدگاههای مشترك استخراج و در قالب قطعنامه همایش، طی سال پیگیری خواهد شد.
رئیس کمیته مهندسی ساحلی و فراساحلی انجمن مهندسی دریای ایران خاطرنشان کرد: محور اصلی همایش در بخش فراساحل، وضعیت خاص پروژههای دریایی و تأثیر تحریمهاست. چرا كه در مواردی، از فرصت تحریم برای توجه بیشتر به صنعت داخلی استفاده شده؛ اما در مواردی هم، با مشكلاتی مواجه هستیم كه این همایش، فرصتی برای طرح آن خواهد بود.