به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی شركت حفاری شمال، علیرضا اظهر گفت: در حوزه دریا، دكل ایران خزر با كسب امتیاز 8.63 در وضعیت بسیار خوب و دكل ایران امیركبیر نیز با كسب امتیاز 8.57 در وضعیت بسیار خوب قرار گرفتهاند كه گویای عملكرد بسیار مناسب این دكلها بوده است.
اظهر در ارتباط با نقاط قوت و فنی عملكرد شركت حفاری شمال درآبهای عمیق، از راهاندازی و عملیاتی كردن ROV ( Remotely Operated Vehicle ) بعنوان تنها شركت دارنده این تكنولوژی در آبهای عمیق برای اولین بار در ایران، راهاندازی Control Unit و BOP Stack، نصب و راهاندازی نرمافزار PMS برروی سكو و شناورهای كاسپین 1 و 2خبر داد.
وی همچنین، راهاندازی و عملیاتی كردن سیستم Re-entry در سكوی ایران امیركبیر كه شامل سنسسورهای: روی سطح سكو، زیرآب، هواشناسی MS ، كنترل حركت افقی VRU (Reference unitVertical) و مكانیابی GPS و DGPS و همچنین راهاندازی سیستم وصل و جداسازی دستگاه از رایزرها و فورانگیر در مواقع اضطراری و نیز سیستم Zero Discharge در سكوی ایران امیركبیر بعنوان دیگر اقدامات تازه در سكوی حفاری نیمهشناور ایران در دریای خزر نام برد.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شركت حفاری شمال همچنین درباره چگونگی امتیازدهی به دكلها گفت: در این تحقیق پس از تدوین شاخصها وتعیین واحد سنجش آنها، وزن شاخصها، به لحاظ اهمیت آنها و سقف امتیازات مربوطه تعیین و در ادامه وضعیت مطلوب هرشاخص تبیین شد.
وی مرحله پایانی این پروژه را سنجش واندازهگیری عملكرد دكلها، ازطریق مقایسه عملکرد واقعی آنها با استاندارد مطلوب از قبل تعیینشده اعلام كرد كه مورد تحلیل و بررسی كارشناسانه قرار گرفته است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شركت حفاری شمال در ادامه گفت: این انتخاب با بهرهگیری از متدهای متداول تصمیمگیری از قبیل: توفان فكری (Brain Storming)، روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سایر روشهای متداول و نوین صورت گرفت.