به گزارش مارین نیوز، رستم قاسمی در نشستی سه ساعته با مدیرعامل و مدیران ارشد شركت نفت فلات قاره ایران كه در محل این شركت تشكیل شد؛ با تأكید بر اهمیت منابع انسانی بعنوان ركن اساسی در پیشبرد اهداف هر سازمان، بر ضرورت اندیشیدن راهكارهای مقتضی به منظور افزایش انگیزه نیروی انسانی به خصوص كاركنان اقماری تأكید كرد.
وی گفت: یكی از این راهكارها، ایجاد ارتباط بین درآمد كاركنان عملیاتی و تولید است؛ چرا كه با توجه به ضرورت افزایش تولید روزانه شركت نفت فلات قاره به یك میلیون بشكه تا پایان برنامه پنجم توسعه، كاركنان این شركت مسؤولیت مهمی بر دوش دارند.
وزیر نفت در این نشست که احمد قلعهبانی، مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، نیز حضور داشت؛ قلعهبانی را بر پیگیری پرداخت فوقالعادههای مأموریت كاركنان مناطق عملیاتی ترغیب كرد و گفت: باید برای نیروهای متخصصی كه حاضر شدهاند با تحمل انواع مشكلات و سختیها، به دور ازخانواده در مناطق عملیاتی مشغول به كار شوند، بیش از پیش ارزش قایل شویم و با ایجاد انگیزه برای آنان، از ریزش نیروی انسانی متخصص جلوگیری كنیم و وزارت نفت از هیچ كوششی در این زمینه دریغ نخواهد كرد.
قاسمی تصریح كرد: در این راستا، طرحی مبنی بر گره خوردن درآمد كاركنان عملیاتی به میزان تولید، در دست بررسی است و شركتهای تولیدی میتوانند نظرات خود را برای بهبود این طرح ارائه دهند.
وزیر نفت در ادامه از اقدامات انجام شده و در دست انجام برای تسریع در صدور مجوزها، رفع مشكلات ناشی از گشایش اعتبار اسنادی و انتقال پول در خارج از كشور و تفویض اختیار به شركتهای تابعه در صورت نیاز خبر داد.
قاسمی با بیان اینكه «تاخیر چندساله در اجرایی شدن پروژهها و توسعه میادین به هیچ عنوان جایز نیست»، خطاب به مدیرعامل شركت نفت فلات قاره ایران گفت: باید در سال جاری تكلیف تمامی میادین نفتی و گازی این شركت مشخص و قراردادهای مربوطه منعقد شوند.
وی تأكید كرد: توسعه هیچ میدانی به دلیل مشكلات ناشی از مجوزها و یا عدم تأمین منابع مالی معطل نماند.
به گفته وی، انتشار 10 هزار میلیارد تومان اوراق مشاركت در آیندهای نزدیك، از جمله اقداماتی است كه در راستای تأمین منابع مالی پروژههای صنعت نفت صورت میگیرد كه از این میان، هزار میلیارد تومان از اوراق سهم شركت نفت فلات قاره ایران است.
قاسمی با تأكید بر ضرورت افزایش 100 هزار بشكهای تولید روزانه نفت از میادین شركت نفت فلات قاره طی چند ماه آینده، از پیگیری مشكلات شركتهای تابعه شركت ملی نفت ایران به علت كاهش بودجه جاری آنها در سال جاری خبر داد.
توسعه میدانهای نفتی مشترک فلات قاره شتاب میگیرد
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران نیز در این نشست به ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت پرداخت.
محمود زیرکچیانزاده با اشاره به برنامه توسعه میادین نفتی مناطق خارگ، سیری و لاوان، گفت: در سال جهاد اقتصادی همه تلاش ما این است که توسعه میدانهای نفتی مشترک فلات قاره با شتاب بیشتری انجام شود.
وی ابراز امیدواری كرد كه روند تولید از میدانهای مشترک با شتاب بیشتر انجام شود و شاهد افزایش صادرات نفت و گاز از این میدانها باشیم.
زیرکچیانزاده افزود: 47 میدان نفتی و گازی در این شرکت وجود دارد و با دارا بودن 115 مخزن، یکی از مهمترین قطبهای انرژی ایران در شرکت نفت فلات قاره وجود دارد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران ادامه داد: 6 نوع نفت خام از سوی این شرکت صادر میشود و در سبد صادراتی ایران قرار دارد که API این 6 نوع نفت بین 18 تا 44 است.
زیرکچیانزاده با اشاره به اجرای طرح جامع جمعآوری گازهای همراه در میادین خلیج فارس ادامه داد: با اجرای کامل این طرح در میدانهای مشترک با همسایگان و نیز میدانهای مستقل تا پایان برنامه پنجم شاهد خاموش شدن مشعلها خواهیم بود.
وی تأکید کرد: شرکت نفت فلات قاره ایران برای رسیدن به تولید یک میلیون بشکهای نفت از میدانهای خلیج فارس آمادگی دارد تا با انجام کارهای مورد نیاز و با یک برنامهریزی منسجم به این هدف دست یابد.
زیرکچیانزاده تصریح کرد: شرکت نفت فلات قاره ایران بعنوان قلب صادرات ایران میتواند روزانه 10 میلیارد فوت مکعب گاز نیز تولید کند.
وی با بیان اینکه «پتانسیل تولید فعلی شرکت نفت فلات قاره ایران روزانه 843 هزار بشکه است»، گفت: پیشبینی میکنیم تا پایان امسال میانگین تولید این شرکت به 643 هزار بشکه در روز برسد.
زیرکچیانزاده ادامه داد: طرح تولید زودهنگام نفت در میدان رشادت به میزان 10 تا 14 هزار بشکه در روز در دست اجراست که امیدواریم تا پایان شهریور به بهرهبرداری کامل برسد.
وی ادامه داد: هدفگذاری ما برای این میدان، دستیابی به تولید 30 هزار بشکه نفت و 180 میلیون فوت مکعب گاز در روز است.
گفتنی است در این نشست مدیران ارشد شرکت نفت فلات قاره ایران نیز به ارائه گزارشی از فعالیتها و عملکرد واحدهای خود پرداختند و مناطق عملیاتی خارگ، لاوان، سیری، بهرگان، کیش و قشم نیز از طریق ویدئو کنفرانس عملکرد خود را تشریح كردند.