به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه پارس، سیدپیروز موسوی دراینباره گفت: هماکنون مکانیابی برای ساخت برخی از این تأسیسات آغاز شده است.
وی افزود: توافقهای به عمل آمده در زمینه ایجاد زیرساختها برای توسعه میدان گازی فرزاد A و B در منطقه پارس شمالی است، اما با توجه به سیاست کلان وزارت نفت مبنی بر اولویت توسعه میدانهای مشترک نفت و گاز، توسعه میدانهای مستقل در اولویت بعد قرار دارد.
وی وسعت منطقه پارس شمالی را 16 هزار هکتار اعلام كرد و گفت: هدف از ایجاد این منطقه، پشتیبانی از طرح توسعه سه میدان گازی گلشن، فردوسی و پارس شمالی و برخی میدانهای نفتی منطقه خلیج فارس است.
موسوی درباره وضعیت برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی یادآور شد: تا سه سال آینده در برداشت از پارس جنوبی نه تنها با شریک قطری مساوی میشویم؛ حتی ممکن است از آنان نیز جلو ببفتیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تأکید بر اینکه «فازهای در دست ساخت پارس جنوبی مشکل کمبود منابع مالی ندارند»، از راهاندازی فازهای 15 تا 16 این میدان مشترک با قطر تا شش ماه دوم سال جاری خبر داد.
موسوی با تأکید بر اینکه «طرح توسعه فاز 12 پارس جنوبی در دو بخش دریایی و خشکی هم سال آینده تکمیل و راهاندازی میشود»، تصریح کرد: هماکنون عملیات اجرایی بزرگترین فاز پارس جنوبی در دو بخش فراساحلی و خشکی از برنامه زمانبندی جلوتر است.