به گزارش سفارت پاكستان در پكن، این نوع از كشتیھای با قابلیت حملات سریع و دارا بودن حسگرھای C802A و همچنین مجھز به سیستمھای ردیابی نامحسوس، میتواند در كنار ناوھای دریایی و كشتیھای جنگی در عملیاتها شركت كند.
قرار است اولین نوع از این كشتیهای دریایی كه قابلیت حمل موشكهای پیشرفته را دارد با نام عظمت پاكستان (كلاس S) تا ماہ آوریل سال 2012 میلادی به ناوگان دریایی پاكستان تحویل دادہ شود.
بر اساس این گزارش، در اختیار قرار گرفتن تكنولوژی و صنعت ساخت این كشتی و استفاده نیروی دریایی پاكستان از آن باعث میشود تا قدرت این نیرو ارتقاء یابد.
علاوہ بر این، با نصب موشكهای مجهز روی این كشتیها میتوان شاھد پرتابهای دقیق و شلیك بدون اشتباہ به منظور اصابت به ھدفهای مورد نظر بود.
دریاسالار نعمان بشیر، فرماندہ كل نیروی دریایی پاكستان، در مراسم به آباندازی و تست این كشتی، اظھار داشت: گسترش و توسعه روابط چین و پاكستان در زمینههای جغرافیایی و دریایی و تعھد دو طرف به ادامه برقراری صلح، ثبات و امنیت در منطقه (هند و پاكستان) را تضمین میكند.
وی افزود: وضعیت حساس كنونی در منطق اقتضا میكند كه نیروی دریایی پاكستان برای مقابله و مبارزہ با ھرگونه چالش و عوامل خطرناك برای امنیت منطقه، از آمادگی كامل برخوردار باشد.
فرماندہ نیروی دریایی پاكستان تصریح كرد: روابط قدیمی پكن و اسلامآباد در زمینههای نظامی بویژہ در بحث دفاعی، نشاندھندہ ھمكاریھای دوستانه اسلامآباد- پكن است.
وی ھمچنین از ساخت این نوع از كشتیها با قابلیت حمل موشك در پاكستان در آیندہ با ھمكاری كشور چین خبر داد.
به گفته مقامات رسمی دولت پاكستان، ھمكاریھای جدید دفاعی چین و پاكستان در زمینه ساخت كشتیهای قابل حمل موشك، درعین حال یكی دیگر از نقاط عطف برای ایجاد پروژہھای مختلف دفاعی بین دو كشور به حساب میآید.