به گزارش بخش اخبار دریافتی مارین نیوز، رئیس ایستگاه تحقیقات شیلاتی نرمتنان خلیجفارس بندرلنگه با اعلام این خبر گفت: این صدفچهها در سبدهایی واقع در محدودهای از دریا در عمق 7 تا 10 متری حفاظت و نگهداری میشوند.
حميد ارگنجی با بیان اینكه «این صدفچهها پس از دو سال برای تولید مروارید، هستهگذاری میشوند و پس از یک سال مروارید تولید میکنند»، افزود: سن این صدفچههای 3 تا 4 سانتی متری، 127 روز است.
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان نیز دراینباره گفت: صدفهای مولد از زیستگاه اصلی خود یعنی مناطق صخرهای لاوان، هندورابی و شیب دراز صید میشوند که روش تولید و تکثیر این صدفچهها شوک دمایی با آب است.
محمدصديق مرتضوی افزود: در طرح تولید و تکثیر این صدفچهها که از سال 83 در ایستگاه تحقیقاتی نرمتنان خلیج فارس آغاز شده است، تاکنون 80 هزار قطعه صدفچه مرواریدساز لب سیاه تولید شده که از این شمار، 15 هزار قطعه در مناطق لاوان و هندورابی رهاسازی و بقیه برای تحقیقات در کارگاه استفاده شدند.
وی با اشاره به اینكه «صدف در تهیه دارو و کفه آن در ساخت وسایل تزئینی، صنعت دکمهسازی، موزائیکسازی، منبت کاری و خوراک دام و طیور کاربرد دارد»، تصریح کرد: ایستگاه تحقیقات شیلاتی نرمتنان خلیج فارس بندرلنگه از اواخر سال 68 با دو کارشناس و با هدف اجرای طرحهای تحقیقاتی و تولید صدف مرواریدساز در کیش تأسیس شد.