تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۱۱۳۹۹
تعداد بازدید: ۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۰

جانشین سوری بعد از انتخابات می‌آید؟

بدنبال درخواست از وزیر نفت برای تعویق بازنشستگی مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، مهندس رستم قاسمی با تمدید مسؤولیت سوری در پارس جنوبی موافقت نکرد.

به گزارش نفت نا، در حالیکه بیش از 3 ماه است که درخواست تعویق بازنشستگی موسی سوری، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، بر روی میز وزیر نفت قرار دارد؛ اما رستم قاسمی از امضاء و موافقت با این تعویق و تمدید مدیرعاملی سوری خودداری کرده و به‌نظر می‌رسد که وی باید با این مسؤولیت وداع کند.

موسی سوری در دی ماه 1389 با حکم مسعود میرکاظمی، وزیر سابق نفت، از سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس به مدیرعاملی نفت و گاز پارس ارتقاء یافت و جایگزین علی وکیلی شد تا ضمن اینکه تنش‌های مدیریتی مابین سازمان منطقه ویژه اقتصادی و شرکت نفت و گاز پارس که در زمان حضور وکیلی به اوج خود رسیده بود، کاهش یابد و به ایده اجرای 35 ماهه فازهای جدید پارس جنوبی نیز جامه عمل بپوشاند. اما بنا به اظهارات نمایندگان مجلس و کارشناسان نفتی، توسعه این فازها متناسب با برنامه‌های اولیه پیش نرفته است.

در علت عقب افتادن توسعه این فازها نسبت به برنامه 35 ماهه، می‌توان به حذف بسیاری نیروهای کارآمد و همچنین کمبود منابع مالی اشاره کرد.

به هر حال، سوری در حالی حکم بازنشستگی خود را از وزیر نفت خواهد گرفت که نتوانست وعده اجرای 35 ماهه فازهای جدید پارس جنوبی را به سر انجام برساند.

پیش از این، از مکاتبه اداری مدیرعامل شرکت ملی نفت با وزیر نفت جهت تمدید مدیرعاملی سوری تا پایان طرح‌های 35 ماهه فازهای جدید پارس جنوبی خبر داده بود.

طی دو ماه گذشته شایعات زیادی در محافل نفتی، در مورد افراد جایگزین سوری مطرح بوده‌اند که البته تنها در حد شایعه باقی ماند.

از میان این گزینه‌ها می‌توان به اسامی نظیر غلامرضا منوچهری، مدیرعامل سابق پتروپارس و مشاور فعلی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، خدامراد احمدی، ریاست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، قیم، قائم‌مقام فعلی نفت و گاز پارس، نام برد که این گزینه‌ها تنها در شایعات باقی ماند و هیچ یک جنبه واقعی پیدا نکرده است.

برخی از مدیران قدیمی نفت نیز بر این عقیده‌اند که قاسمی با اتخاذ سیاست سکوت خبری، سعی دارد که تا زمان شروع انتخابات آتی مجلس (اسفند 1390) به تغییرات اساسی در بدنه وزارت نفت دست نزند اما بعد از نتایج انتخابات و ارزیابی از ترکیب احتمالی نمایندگان در مجلس نهم، به چند تغییر محدود در سطح معاونین و مدیران عملیاتی دست زند.

منابع آگاه در میان معاونین وزیری که در گزینه تغییر هستند نیز، از افرادی نظیر میرمحمدصادقی (معاون توسعه منابع انسانی)، محسن خجسته مهر (معاون برنامه‌ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری)، عبدالحسین بیات (مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی) نام می‌برند.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عرفان
|
Russian Federation
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
0
0
  بازنشسته کردن مدیر حاذقی چون آقای مهندس سوری اشتباهی بود که باید جبران بشه. فردی با این همه اطلاعات، سوابق نفتی و خدمتگزار به نفت ایران بازنشسته شده و صنعت نفت با این همه حساسیت از چنین گنجینه‌ای بی بهره هست. شاید بتونیم بازنشسته کردن ایشون در دولت قبل رو در زمره سیاست های غلط عزل و نصب اون دوران بدونیم. اما انتظار میره که این اشتباه در دولت فعلی جبران بشه. متاسفانه در صحبتهای مخالفین با ایشون میبینیم که مرتبا از اینکه ایشون بومی اون منطقه نیستند انتقاد میشه. باید خدمت دوستان عرض کنم در دنیای پیشرفته امروزی چنین عقایدی منسوخ شده و این تفکرات قبیله‌ای مربوط به صدها سال قبل هست. آیا در روزگار جنگ با عراق هم از آقای مهندس سوری پرسیدید علیرغم اینکه بومی نیستند چرا مردانه ایستادند و جنگیدند؟ ضمنا درخصوص بیماری ایشون هم صحبت می‌شد که الحمدلله بعد از سه سال می‌بینیم که همچنان سرحال و سالم هستند و آن هم شایعه ای بود برای توجیه بازنشستگی بی مورد ایشون... امیدوارم تمامی افرادی که به نحوی در فضاسازی برای خروج مهندس سوری از نفت فعالیت کردند، امروز به اشتباه خود پی برده و جبران مافات کنند. زیرا خروج ایشون از نفت آسیب های مالی و مدیریتی زیادی به صنعت نفت و درنتیجه در آمد کشورمون زد.
ارسال نظر