وی همچنین گفت: شیلات، معادن، كشتیسازی، گردشگری دریایی و بسیاری از زمینههای دیگر در این حوزه وجود دارند كه میتوانند منشاء ایجاد مشاغل فراوانی شوند.
معاون اول رییس جمهوری ضرورت ایجاد انگیزه برای جذب سرمایههای داخلی و خارجی در بخش صنایع دریایی را مورد تأكید قرار داد و افزود: فرصتها و زمینههای فراوانی در حوزه فعالیتهای دریایی وجود دارد كه تاكنون مورد توجه قرار نگرفته است.
وی تأكید كرد كه با تبلیغات و برگزاری همایشها میتوان این فرصتها را بیش از پیش معرفی كرد.
رحیمی همچنین از مناطق جنوبی كشور بعنوان «مناطقی با ارزش و دارای مزیتهای فراوان بویژه در بخش دریا» نام برد و خاطرنشان كرد: تاكنون به اندازه كافی به ظرفیتها و مزیتهای این مناطق توجه نشده است و انگیزه لازم برای فعالیت در این مناطق وجود نداشته است.
وی افزود: اگرچه مناطق جنوبی كشور از شرایط آب و هوایی مطلوبی برخوردار نیستند، اما خداوند در هر منطقهای نعمتهایی را به ارمغان گذاشته است و امروز میبینیم كه بیشترین منابع نفتی و انرژی در همین نقاط گرمسیر و نامساعد وجود دارند و همین موضوع مردم را به سوی این مناطق كشانده است.
معاون اول رییسجمهوری خواستار توجه بیشتر به مناطق جنوبی كشور و استفاده از ظرفیتهای این مناطق بویژه در بخش دریایی شد و از مسؤولین مربوطه خواست برنامههای خود را برای فعالیت هرچه بیشتر در این مناطق ارائه دهند.
در این جلسه گزارشی درخصوص اهمیت و جایگاه صنایع و امور دریایی در پیشرفت و توسعه كشور ارائه شد و مصوباتی در جهت حمایت از صنایع دریایی به تصویب رسید.
در این نشست، همچنین توضیحاتی پیرامون مباحث جلسه گذشته شورا و توافقات شكل گرفته با بیمه مركزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان امور مالیاتی كشور ارائه شد.
رییس مؤسسه ملی اقیانوس شناسی نیز در این جلسه از آمادگی این مؤسسه برای همكاری با شورایعالی صنایع دریایی و بررسی زمینههای اشتغال در حوزه صنایع و علوم و فنون دریایی خبر داد و در خصوص سند راهبردی توسعه آموزش عالی كشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی به ارائه توضیحاتی پرداخت.