به گزارش خبرنگار مارین نیوز، مجمع عمومی سالانه انجمن مهندسی دریایی ایران (نوبت دوم) یکشنبه 11 مردادماه در سالن جابرابن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این مجمع که با حضور نماینده کمیسیون انجمنهای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری همراه بود؛ اعضای اصلی و علیالبدل هیأت مدیره و بازرسان انجمن مهندسی دریایی ایران برای دورهای دوساله انتخاب شدند.
بنابر نتایج نهایی، از مجموع 106 رأی مأخوذه به ترتیب، آقایان حمید زراعتگر (عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، حسنرضا صفری (مدیرعامل مؤسسه ردهبندی ایرانیان)، محمد ساعد محمودی (رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی)، مالک علیمحمدی (مدیرعامل شرکت خدمات دریایی امواج براق)، محمدرضا تابشپور (عضو هیأت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف)، عباس نوبختی (عضو هیأت علمی مؤسسه ملی اقیانوسشناسی) و پیمان مسعودزاده (مدیرعامل شرکت زمردفام پرشین) بعنوان اعضای اصلی و علیاکبر محربی (رییس گروه ساخت شناور سازمان صنایع دریایی) و محسن خسروی بابادی (کارشناس ارشد طراحی شناور) بعنوان اعضای علیالبدل هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران انتخاب شدند.
همچنین، اسدالله گرامی (رییس گروه شناورهای سطحی سازمان صنایع دریایی و مدیرمسؤول ماهنامه «مهندسی دریا») بعنوان بازرس اصلی و رضا اکبری آلاشتی بعنوان بازرس علیالبدل انتخاب شدند.
در جریان این مجممع عمومی، خط مشی سالانه انجمن مهندسی دریایی ایران نیز با اصلاحات و اضافه شدن موادی به تصویب اعضاء رسید.
یکی از ویژگیهای انتخابات هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران تغییر حدود دو سوم ترکیب قبلی بود. مطلبی که مورد تأیید هیأت مدیره قبل هم قرار داشت؛ چنانکه حمید زراعتگر، دبیر و عضو هیأت مدیره قبلی انجمن مهندسی دریایی ایران، در سخنانی از اعضای مجمع خواست تا با رأی به افراد جدید، امکان پوستاندازی این تشکل مهم دریایی و ورود چهرهها و اندیشههای تازه به آن را فراهم سازند.
محمد ساعد محمودی، رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی، نیز در جریان معرفی خود بعنوان نامزد هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران دلیل این امر را «ایجاد پیوند نزدیکتر میان بخش دولتی با نهادهای مدنی» و نیز «رفع ایرادهای موجود انجمن از درون و به شکل دموکراتیک» عنوان کرد.
علیاکبر محربی، رییس گروه ساخت شناور سازمان صنایع دریایی، نیز بر ضرورت همافزایی میان بخشهای مختلف دریایی کشور تأکید کرد و گفت: با ورود به انجمن، برنامههایی را در این جهت پیگیری خواهم کرد.
مالک علیمحمدی، از اعضای دوره قبل هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی که برای دوره جدید نیز انتخاب شد، هم در سخنانی از اقدامات هیأت مدیره قبل در جهت رتبهبندی شرکتهای دریایی دفاع کرد و درعینحال، خواستار توجه بیشتر انجمن در دوره جدید به واردات شناورهای بیکیفیت خارجی و نیز بررسی دقیق دلایل بروز سوانح دریایی شد.
حسنرضا صفری، مدیرعامل مؤسسه ردهبندی ایرانیان، نیز که در دوره قبل مسؤولیت بازرسی انجمن مهندسی دریایی ایران را برعهده داشت؛ در ابتدای مجمع عمومی با ارائه گزارشی مشروح از عملکرد یکساله این انجمن تأکید کرد: بعنوان بازرس انجمن که از نزدیک در جریان جلسات منظم، مکاتبات و پیگیریهای هیأت مدیره قبلی قرار داشتهام؛ شهادت میدهم که این عزیزان تمام تلاش و کوشش خود را در جهت پیشبرد اهداف جامعه دریایی صرف کردند که امید است هیأت مدیره جدید نیز، همین مسیر را با قدرت و قوت بیشتر ادامه دهد.