کد خبر: ۱۳۳۴۵
تعداد بازدید: ۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰

رضایت از روند ساخت اولین کشتی تحقیقاتی ایران

معاون علمی و فناوری رئیس‏جمهور از پیشرفت ساخت کاوشگر دریایی خلیج فارس (اولین شناور تحقیقاتی اقیانوس‏پیمای کشور) اظهار رضایت کرد.

به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی مؤسسه ملی اقیانوس‏شناسی، دکتر نسرین سلطانخواه در سومین جلسه کمیته راهبری شناور تحقیقاتی با ابراز رضایت از اینکه «این پروژه پس از دو سال از تصویب بودجه‎های آن به نقطه نویدبخشی رسیده است»، گفت: این مسأله نشان‎ می‎دهد که هماهنگی جدی بین مجموعه‎های درگیر در ساخت این شناور وجود دارد.

وی افزود: هدف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از زمان اختصاص بودجه به این طرح، ایجاد جریان‎سازی در این خصوص بود که با توجه به برنامه‎ای بلندمدت مؤسسه ملی اقیانوس‏شناسی برای تشکیل ناوگان ملی تحقیقات دریایی و سایر برنامه‎های بلندمدت این مؤسسه، به نظر می‎رسد که این جریان‎سازی انجام شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس‏جمهور ادامه داد: هدف از این کار ساخت یک شناور نبوده؛ بلکه به حرکت در آوردن چرخه‎ای برای انجام کارهای بزرگتر بوده است.

سلطانخواه ضمن تأکید بر رعایت زمان‎بندی در ساخت کاوشگر دریایی خلیج فارس، گفت: سفارش‎های لازم برای انجام تحقیقات دریایی باید از سوی دیگر سازمان‎ها به مؤسسه ملی اقیانوس‎شناسی برای انجام داده شود.

در ادامه این جلسه، دکتر خیام نکویی، معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: ساخت شناور تحقیقاتی اقیانوس‎پیمای مؤسسه ملی اقیانوس شناسی باید در زمان مقرر خود انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: جلسه‎ای باید با حضور نمایندگان سازمان‎های دریایی کشور برای بهره‎برداری بهینه از این شناور و برنامه‎ریزی برای نگهداری آن با توجه به آموزش‎های داخل و خارج کشور صورت گیرد.

نکویی تصریح کرد: پیشنهادهای تحقیقاتی باید توسط مؤسسه ملی اقیانوس‎شناسی برای انجام عملیات میدانی با استفاده از کاوشگر دریایی خلیج فارس صورت گیرد.

در ادامه این جلسه، مهندس مهدی کربلایی، رئیس سازمان صنایع دریایی، دکتر غلامحسین رحیمی، رئيس مركز طرح‏هاي كلان ملي فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، و دکتر وحید چگینی، رئیس مؤسسه ملی اقیانوس‎شناسی، گزارشی از پیشرفت ساخت کاوشگر دریایی خلیج فارس ارائه کردند.

ارسال نظر