به گزارش مارین نیوز، محمد کاشانی امروز در مجمع عمومی عادی سالانه تایدواتر گفت: این سرمایهگذاری به منظور خرید تجهیزات استراتژیک در بندر امیرآباد، ساخت ترمینال کانتینری در بندر امام و احداث ترمینال ریلی در بندر شهیدرجایی و توسعه حمل و نقل ریلی و زمینی و ... انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه «شرکت تایدواتر تنها شرکت بندری حاضر در بورس است که تمامی حسابهای آن شفاف و در اختیار همگان است»، تأکید کرد: از سوی دیگر، تایدواتر تنها شرکتی است که تمامی درآمدهای خود را مجددا در داخل کشور سرمایهگذاری میکند؛ در حالیکه برخی شرکتهای بندری به دلیل وابستگی به افراد سالانه میلیاردها تومان از درآمدهای کسبشده در بنادر را به کشورهای خارجی منتقل میکنند.
معاون کانتینر: جایگاه خود را حفظ کردهایم
معاون کانتینر و لجستیک شرکت تایدواتر خاورمیانه نیز در ابتدای این مجمع به نمایندگی از هیأت مدیره شرکت گزارشی از فعالیتها و برنامههای آینده تایدواتر ارائه داد.
علیرضا چشم جهان با بیان اینکه «طی یک سال گذشته و با تلاش مدیریت و پرسنل شرکت، جایگاه بندر شهیدرجایی در رتبهبندی بنادر معتبر کانتینری جهان همچنان حفظ شده است»، گفت: در سال گذشته تایدواتر همچنان در فهرست 100 شرکت برتر اقتصادی ایران قرار گرفت و بعنوان «شرکت نوآور برتر سال 90» در چهارمین همایش نوآوری و عدالت اقتصادی معرفی شد.
وی به دریافت گواهینامه IMS در نواحی هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران تایدواتر اشاره کرد و گفت: اخذ مجوزها و قرارگیری در فهرستهای معتبر رتبهبندی در کشور و منطقه توسط شرکتهای دریا بندر، رهیاب رایانه و دریاگستر کیش، از شرکتهای اقماری تایدواتر، راهاندازی خط کشتیرانی بین بندرعباس، بندر امام، خرمشهر، گناوه، لنگه، کیش، قشم و چابهار و راهاندازی خط کشتیرانی ایران-عمان-هند از جمله مهمترین دستاوردهای تایدواتر در سال گذشته بوده است.
به گفته چشم جهان، طی سال گذشته شرکت تایدواتر حدود 30 درصد از عملیات بندری کشور را در اختیار داشته و سهم این شرکت در بخش کانتینری نیز همچنان حدود 90 درصد است.
معاون کانتینر و لجستیک شرکت تایدواتر با بیان اینکه «تلاش مدیران و پرسنل این شرکت در سال گذشته موجب شد زمان انتظار کشتیها در بندر شهیدرجایی از 25 ساعت در سال 89 با 40 درصد کاهش به 15 ساعت برسد»، اضافه کرد: مجموع این تلاشها موجب شد با وجود وضعیت نامطلوب اغلب بنادر در سال 2011 و با وجود بدترین نوع تحریمها علیه کشورمان اما بر اساس آخرین ردهبندی بنادر کانتینری جهان، بندر شهیدرجایی همچنان جایگاه 44 خود را در بین 100 بندر برتر جهان حفظ کند.
چشم جهان در خصوص برنامه آینده شرکت تایدواتر برای حضور فعالتر در بنادر و سرمایهگذاریهای جدید نیز گفت: احداث پایانه لجستیکی 18 هکتاری (ICD) بندر امام، احداث انبار 15000 متری در سایت 10 هکتاری بندر امام، احداث انبار 15000 متری در سایت شماره 2 بندر امام، تأمین 50 دستگاه واگن کانتینربر، راهاندازی خط کشتیرانی عمان – ایران – هند، احداث ترمینال ریلی در بندر شهیدرجایی به مساحل 8.5 هکتار و بهرهبرداری از بارج سوخترسانی 15000 تنی از جمله مهمترین این برنامههاست.
وی ادامه داد: استمرار خرید تجهیزات استراتژیک بندری و دریایی برای حفظ و توسعه سهم از بازار، نگهداری و توسعه تخصصی نرمافزارهای مرتبط با فعالیتهای شرکت، ورود شرکت رهیاب رایانه گستر به فرابورس، ورود به بازار خدمات مورد نیاز کشتیهای نفتی و خدمات فراساحلی، توسعه فعالیتهای لایروبی در بنادر مختلف کشور، مشارکت و سرمایهگذاری در حوزههای نفت، گاز و پتروشیمی در بنادر امام، عسلویه، بندر عباس، شرکت در مناقصه خارجسازی 21 فروند شناور مغروقه در بوشهر و ایجاد یک تشکل تخصصی سالویج در کشور در صورت موافقت سازمان بنادر و دریانوردی از دیگر برنامههای سال جاری شرکت تایدواتر خواهد بود.
شرکت تایدواتر توزیع سود 420 ریالی به هر سهم خود را مصوب کرد
همچنین به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه، مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت با حضور 76 درصد سهامداران در محل شرکت برگزار شد و توزیع 420 ریال سود از مجموع 767 ریال سود محقق شده برای هر سهم به تصویب رسید که با این حساب طی ماههای آینده بیش از 26 میلیارد تومان سود از طرف شرکت تایدواتر در بین سهامداران توزیع میشود.
در ادامه این جلسه، هیأت مدیره تایدواتر پیشنهاد تقسیم سود 300 ریال را به مجمع ارائه دادند که با بحث و بررسیهای صورت گرفته با سهامداران شرکت پرداخت 420 ریال سود از مجموع 767 ریال سود محقق شده سال 90 به تصویب مجمع رسید. همچنین روزنامههای دنیای اقتصاد و اطلاعات بعنوان روزنامههای رسمی شرکت انتخاب شدند. مؤسسه حسابرسی شاخصاندیشان نیز به مدت یک سال دیگر مؤسسه حسابرسی رسمی شرکت اعلام شد.