به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، فریدون احمدی در بازدید منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: ظرفیت بارگیری و تخلیه این اسكله تاكنون سالانه شش میلیون تن بوده كه با اتمام طرح توسعه آن، این ظرفیت به 12 میلیون تن میرسد.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل استقرار صنایع مختلف معدنی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، از طریق اسكله این منطقه میتوان مواد اولیه را وارد و محصول نهایی و مازاد را صادر كرد.
رییس هیأت عامل ایمیدرو خاطرنشان كرد: میزان سرمایهگذاری در این طرح توسعهای را بیش از 560 میلیارد ریال عنوان كرد و افزود: بخش سیویل طرح توسعه اسكله بیش از 90 درصد پیشرفت دارد كه به زودی به اتمام میرسد و با نصب تجهیزات، بهرهبرداری از آن تا پایان سال جاری آغاز میشود.
وی گفت: تمام امور این اسكله از طراحی صنعت و راهاندازی كاملا به دست مهندسان ایرانی انجام میشود.
اسكلههای منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با طول 655 متر، عرض 38 متر و آبخور 14 متر تنها اسكلههای تمام مكانیزه در كشور است كه كشتیها با ظرفیت 100 هزار تن در آن پهلو میگیرند. همچنین، برای اجرای این اسكله، 166 عدد شمعكوبی با طول هر كدام 42 متر انجام شده كه 24 متر از این شمعكوبی ها در بستر دریاست.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، در 13 كیلومتری غرب شهر بندرعباس با وسعت 5 هزار هكتار واقع شده است.