عبدالرضا کرباسی در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا افزود: بر اساس این زمانبندی سه ساله قرار است هر سال 30 تا 35 استاندارد تهیه و تدوین شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست دریایی، کمیته حفاظت در برابر آلودگی دریا با حضور نمایندگانی از وزارتخانههای نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، سازمان صنایع دفاع و سایر سازمانها تشکیل شد.
وی ادامه داد: کمیته حفاظت در برابر آلودگی دریا جزو زیرکمیته شورایعالی اقیانوسشناسی است و تأیید نهایی تدوین این 110 استاندارد زیست محیطی دریایی توسط این کمیته انجام شده است .
کرباسی گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در سال 91 مجموعا 20 استاندارد زیست محیطی دریایی را تدوین کرد که در بررسیهای انجام شده توسط کارشناسان کمیته حفاظت در برابر آلودگی دریا مقرر شد که 110 عنوان استاندارد زیست محیطی دریایی دیگر در کشور تهیه وتدوین شود. بنابراین، یکی از اقدامات مهم سال 92 سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری این استانداردهاست تا در شورایعالی اقیانوس شناسی به تصویب برسد. بعد از تصویب نهایی این استانداردها با همکاری وزارتخانههای عضو کمیته حفاظت در برابر آلودگی دریا اجرایی میشوند.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست اظهار داشت: تدوین ضوابط و استانداردهای مدیریت ضایعات خانگی صنعتی در جزایر، تدوین استانداردهای زیست محیطی سکوهای نفتی، تدوین استانداردهای آلودگیهای صوتی در محیطهای دریایی، دستورالعمل تخلیه پسماندهای پرتوزا به دریا، دستورالعمل مدیریت پسماندهای حفاری و تدوین استانداردهای تخلیه فاضلاب آب شیرین کنها برخی از این استانداردها هستند.
کرباسی اظهارداشت: اعضای کمیته حفاظت در برابر آلودگی دریا، سازمان حفاظت محیط زیست را به عنوان نماینده برای اجرایی شدن این 110 عنوان استاندارد انتخاب کرده است.