به گزارش مارین نیوز، نویسنده کتاب را بر اساس بازدیدهای تخصصی از صنایع دریایی کشورهای مختلف و مصاحبه تخصصی با کاپیتانهای کشتیهای وارده به بندر شهید رجایی تدوین کرده است.
در این کتاب توضیح داده شده که چگونه کره جنوبی با اوراق نمودن کشتیها حضور خود در صنایع دریایی را آغاز کرد و در حال حاضر برترین سازنده کشتی جهان است؟ و یا چگونه بزرگترین دانشگاه دریانوردی جنوب شرقی آسیا فعالیت خود را در 50 سال پیش تحت عنوان هنرستان ماهیگیری در دهکده دورافتاده کره جنوبی آغاز کرد.همچنین چگونه امارات متحده عربی به واسطه صنایع دریایی خود باعث رونق اقتصاد کشورش شد و به همین نحو کشورهای سنگاپور، هلند، فیلیپین و پاناما.
در این کتاب خواننده با 120 استفاده متنوع بشر از موهبت دریا در زمینههای گوناگون،150 نکته مهم و برترینهای صنعت دریایی جهان طی سالهای اخیر، آنالیز SWOT توسعه دریامحور در ایران، آشنایی با بنادر، پورتاپراتورها، شرکتهای کشتیرانی، شرکتهای کشتیسازی، مؤسسات ردهبندی کشتیها، سمینارهای تخصصی دریایی، موزههای دریایی، دانشگاههای دریایی، سوخترسانی به کشتیها، شهرهای دریایی و کشورهای صاحب نام در صنعت دریایی آشنا میشود.
این کتاب در 205 صفحه رنگی گلاسه توسط انتشارات اسرار دانش در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
پیش از این، از این نویسنده دو کتاب با عناوین «مروری بر صنعت حمل و نقل دریایی و بندری جهان در سال 2011 – گزارش آنکتاد - RMT 2011» و «بررسی بازار بنادر کانتینری خاورمیانه و جنوب آسیا تا سال 2020 – گزارش شرکت مشاورهای OSC» منتشر شده بود.