تازه های سایت
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۱۶۵۹۸
تعداد بازدید: ۳۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۰

سهم شرکت‏های حفاری از میدان‏های دریایی چیست؟

رییس اداره خدمات فنی حفاری در دریا شركت ملی حفاری ایران گفت: توسعه ارائه خدمات فنی، مهندسی در میدان‏های دریایی در دستور كار این شركت قرار دارد.

به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی ‏شركت ملی حفاری ایران، محمود بیانك افزود: تمام عملیات جداره گذاری روی دكل‏های دریایی مورب، مدرس، البرز، ۸۴ و ۴۲ فتح در حوزه فلات قاره و دكل‏های ۵۴ و ۶۱ فتح در جزیره كیش و ۱۲ دستگاه حفاری بخش خصوصی در پروژه‏های پارس جنوبی و دیگر مناطق دریایی توسط ناوگان عملیاتی این شركت صورت می‏گیرد.

وی افزود: هم اینك هشت دستگاه اسكید سیمان زنی دریایی در حال عملیات است كه تا پایان شهریور امسال با هدف توسعه ناوگان، پنج دستگاه دیگر به ناوگان خدمات فنی حفاری در دریا اضافه خواهد شد.

وی اضافه كرد: با برنامه ریزی انجام شده، اسكیدهای سیمانكاری به سیستم Data Acquisition و سیلوهای ذخیره سیمان به سیستم Load cell مجهز شده است.

بیانك گفت: این واحد فعالیت خود را در بخش‏های سیمانكاری، اسیدكاری و جداره‏گذاری چاه آغاز كرده و براساس برنامه، واحدهای لوله مغزی سیار، مخلوط و مواد شیمیایی، آزمایش بهره دهی چاه و نصب آویزه به آن اضافه خواهد شد.

وی خدمات فنی حفاری در حوزه دریایی این شركت را كامل‏ترین پكیج عملیات لوله‏گذاری و سیمانكاری در منطقه پارس جنوبی عنوان و اضافه كرد: این واحد با در اختیار داشتن ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، استاندارد و كارشناسان باتجربه، تامین نیاز تمام متقاضیان را در دستور كار خود قرار داده است.

بیانك درباره ارائه خدمات فنی پارس جنوبی گفت: در زمان حاضر در فازهای یك، ۱۲، ۱۴، ۱۷ و ۱۸به شرکت ملی حفاری و فازهای ۱۳، ۲۲ و ۲۴ پارس جنوبی به دیگر شركت‏های متقاضی خدمات فنی و مهندسی مورد نیاز ارائه می‏شود.

رییس اداره خدمات فنی حفاری در دریا شركت ملی حفاری ایران یادآوری كرد: سال گذشته بیش از۲۷۰ عملیات جداره گذاری و سیمانكاری در چاه‏های دریایی و جزایر و از ابتدای امسال تاكنون۱۸۰ مورد خدمات جنبی حفاری شامل ۷۰ مورد جداره گذاری و۱۱۰ عملیات سیمان در چاه‏های دریایی صورت پذیرفته است.

به گفته بیانك، این امر موجب بی‏نیازی به حضور شركت‏های خارجی در بخش لوله‏گذاری و سیمانكاری و در نتیجه جلوگیری از خروج ارز از كشور شده است.

وی همچنین گفت:عملیات اسیدكاری و تكمیل هفت حلقه چاه گازی در مراحل ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی توسط كارشناسان این واحد به پایان رسیده است.

اداره خدمات فنی حفاری در دریا به منظور تمركز بیشتر فعالیت‏های خدمات فنی حفاری در دریا، افزایش كیفیت و كمیت و تأمین نیاز متقاضیان جدید، در سال ۹۱ تأسیس شد.

ارسال نظر