دکتر محمد ذاکری در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، افزود: طرحهای پیشنهادی به صنایع و دستگاههای اجرایی با موضوعات فیزیک دریا، زیستشناسی دریا، آلودگی و پالایش آلایندهها در منابع آبی منطقه، شناسایی انواع گونههای مهاجم، پدافند غیرعامل در نوار ساحلی و موارد ژئومورفیک هستند.
وی با اشاره به افزایش تولید مقالات علمی دانشگاه در سال 91 خاطرنشان کرد: سال گذشته با توجه به وضعیت اقتصادی و رویکرد پژوهشی دانشگاه با افزایش تعداد مقالات استخراجشده از تحقیقات پایاننامههای کارشناسیارشد و دکتری، شاهد رشد تولید مقالات علمی از قبیل مقالات نمایهشده ISI و ISC، علمی پژوهشی، غیرنمایهشده و علمیترویجی را شاهد بودیم.
مدیر پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ادامه داد: تعداد مقالات نمایهشده و ارائهشده در کنفرانسهای ملی و بینالمللی در سال گذشته بهترتیب به حدود 160 و 183 عنوان مقاله رسید؛ همچنین تعداد پژوهشگران نسبت به سال گذشته رشد داشتهاست. امسال نیز با جذب اعضای هیأت علمی جوان و جدید و با توجه به رویکرد پژوهشی دانشگاه، افزایش تولیدات علمی در زمینه اولویتهای علوم دریایی و اقیانوسی پیشبینی میشود.
ذاکری افزود: در زمینه انتشارات، دانشگاه مجوز پنج مجله علمی- پژوهشی شامل مجله زیستشناسی جانوران آبزی، آبزیپروری پایدار، ژورنال بینالمللی علوم دریایی، ژورنالهای بینالمللی علوم تکنولوژی اقیانوسشناسی و مهندسی سازههای دریایی در سال گذشته از وزارت علوم اخذ شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چاپ و انتشار 17 عنوان کتاب تخصصی شامل 3 عنوان کتاب تألیفی و 14 عنوان کتاب ترجمه در دانشگاه در حال داوری است.
مدیر پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تصریح کرد: سال گذشته همچنین دو همایش علمی و تخصصی ملی علوم و فنون دریایی ایران و بافتشناسی آبزیان برگزار شد.