به گزارش مارین نیوز به نقل از مرکز اطلاع رسانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دکتر مــنصور کیانی مقدم افزود: براساس رتبهبندی و نظارت پایگاه استنادی جهان اسلام ISC و پایگاه اطلاعات علمیجمهوری اسلامیایران(SID) این دانشگاه توانست در فعالیتهای علمیو پژوهشی در سه سال گذشته به رشد 46 درصدی دست یابد.
وی با اشـاره به فعالیتهای پنج گانه ارزیابی دانشگاهها شامل پژوهش، آموزش، وجهه بینالمللی، تسهیلات و فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی تصریح کرد: بر این اساس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در حوزه پژوهشی ارتقای چشمگیری داشته است.
وی شـاخـصهای ایـن ارتقا را شامل کـیفیت پژوهش (تـعداد ارجاعات به مقالات و تـعداد مـقالات)، کارایی پژوهش (کارایی پژوهشی محققان دانشگاه در یک بازه زمانی معین) حجم پژوهش (حجم تولیدات علمیمحققان دانشگاه) نرخ رشد میزان پیشرفت کیفیت تحقیقات منتشر شده دانشگاه در مؤسسات و مجلات معتبر پژوهشی، نرخ رشد کارآیی پژوهش (میزان پیشرفت کارایی تحقیقات اعضای هیات علمیدانشگاه در سه سال اخیر) و همچنین ثبت نامهها (میزان جوایز دریافت شده توسط دانشگاه) عنوان کرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار خاطر نشان کرد: این دانشگاه در تلاش است با ارتقای کیفیت، حجم و کارایی معیارهای اصلی سنجش پژوهشی دانشگاه که روز به روز برآن افزوده میشود؛ بعنوان یکی از تخصصیترین دانشگاههای کشور در حوزه دریانوردی و علوم دریایی در پیشرفتهای علمی و تحقیقاتی کشور سهم بسزایی داشته باشد.
کـیانی مقدم افزود: در این راستا برنامههای کوتاه، میان و بلند مدت پژوهشی تدوین شده و در حال اجرا است که اثرات آن به خوبی در ارتقای جایگاه پژوهشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بعنوان قطب تأمین کننده نیروی انسانی ناوگان تجاری دریایی و پیشتاز تأمین نیروی انسانی علوم دریایی کشور ، کاملا مشهود است.