به گزارش مارین نیوز، رییس مجتمع دانشگاهی علوم و فناوریهای زیر دریا در مراسم افتتاح این همایش گفت: لزوم استفاده از سامانههای هوشمند دریایی در کشور به عنوان یک موضوع گلوگاهی علم و فناوری با توجه به پیشرفت روزافزون و روشهای تجاری، ملی و حتی نظامیدر سناریوهای مختلف دریایی و گذشت بیش از چند دهه بکارگیری این سامانهها در دنیا، بیش از پیش احساس میشود.
دکتر محمدرضا عرب یارمحمدی افزود: هدف از برگزاری این همایش، نشست صمیمیبا اساتید، متخصصان، محققان و دانشجویان در زمینه سامانههای هوشمند دریایی و ایجاد یک محیط علمی برای تبادل اطلاعات و نظرات پیرامون موضوع یاد شده است.
دبیر اولین همایش ملی سامانههای هوشمند دریایی گفت: از مجموع 140 مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش با نظر کمیته علمی و هیأت داوران، تعداد 42 مقاله به صورت ارائه و پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.
وی اظهار کرد: مقالات پذیرفته شده در قالب کتابچه چکیده مقالات و لوح فشرده حاوی متن کامل مقالات در اختیار شرکت کنندگان قرار میگیرد.
رییس مجتمع دانشگاهی علوم و فناوریهای زیر دریا دانشگاه صنعتی مالک اشتر افزود: با بررسی محتوایی برخی از این مقالات میتوان نتیجه گرفت که بستر مناسبی در کشور در سطح هوشمندسازی وجود دارد که توصیه میشود برای استفاده مؤثر این فناوری در مباحث دریایی، مدیران و مراکز تحقیقاتی دیدگاه راهبردی به این موضوع داشته باشند.
وی تاکید کرد: امیدواریم در آیندهای نزدیک با عنایت به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با وضعیت جغرافیایی کشورمان در شمال و جنوب، مبحث هوشمند سازی سامانهها در کشور تقویت و شاهد تحولی شگرف در این بخش از صنعت دریایی باشیم.