به گزارش خبرنگار مارین نیوز، این آمار با استفاده از اطلاعات انجمن کشتیسازان ژاپن تهیه شده و نمودار و جداول آماری در زمینه رتبهبندی شرکتهای کشتیسازی بزرگ جهان بر اساس حجم فروش و تناژ تولید، رتبهبندی کشورهای فعال در زمینه کشتیسازی، آمار سفارش شناور و شناورهای تکمیلشده طی 20 سال گذشته، آمار سن ناوگان کشتیرانی جهان، آمار حملونقل کالا از طریق آمار به تفکیک آمار حجم، مصرف لوله، ورق و مواد فلزی در دنیا و... را در بر میگیرد.
پیمان مسعودزاده، رییس کمیته کشتیسازی انجمن مهندسی دریایی ایران، در این جلسه بر لزوم تدوین شاخصهای آماری مناسب در صنایع دریایی مانند ضریب اشتغال، میزان ظرفیت تولید، حجم درآمد صنعت دریایی از تولید ناخالص ملی، آمار سن ناوگان و... و پایش و اعلام رسمی این آمار و نیز اعلام آمار نیازمندیهای شناور در بازههای زمانی 3 تا 5 سال آینده به منظور برنامهریزی جهت توسعه موزون صنایع دریایی تأکید کرد.
در این جلسه، از کشتیسازان داخلی خواسته شد دستاوردها و کارهای شاخص حود را به نحو مطلوب از طریق کمیته کشتیسازی و انجمن مهندسی دریایی ایران اطلاعرسانی کنند تا همگان از توان تولید داخل آگاهی یابند.
اعضای کمیته نیز بر لزوم تهیه آمارهای مرتبط با کشتیهای کوچک و متوسط تأکید کردند و مقرر شد اعضاء پیشنهادهای اجرایی خود را در حوزه توسعه صنعت کشتیسازی به کمیته ارائه دهند تا پس از تصویب از طریق مجاری قانونی پیگیری شود.