به گزارش مارین نیوز، عباس كمالی، معاون مهندسی و عمران اداره كل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، در این نشست با تأکید بر لزوم هماهنگی بیشتر بین ادارات، سازمانها و ارگانهای استانی، خواستار ایجاد وحدت رویه و تعامل با متقاضیان احداث و بهرهبرداری بنادر و پسکرانههای ساحلی شد.
محمد جواد رستگاری، رئیس اداره مهندسی سواحل و بنادر اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، که دبیری این جلسه را بر عهده داشت، اقدامات انجام شده در این اداره كل در راستای نیل به مفاد حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و پایش بنادر و تأسیسات ساحلی در طول 2 هزار و 238 کیلومتر نوار ساحلی را عنوان کرد و شرح مختصری از اقدامات به عمل آمده در طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM ) بیان کرد.
در ادامه این نشست، گزارش تحلیلی-آماری از تعداد بنادر و تأسیسات ساحلی استان، تعداد مجوزهای صادره به تفكیك نوع مجوز و درصد سازههای فاقد مجوز به كل سازهها ارائه و در خصوص ساخت و سازهای فاقد مجوز در حریم دریا اطلاعات جامعی تشریح شد.
در پایان این جلسه، اعضاء حاضر در جلسه متشكل از نمایندگان دستگاههای اجرایی همچون استانداری هرمزگان، مدیر كل امور اجتماعی استانداری، بنادر و دریانوردی، راه و شهرسازی، امور اراضی استان، حفاظت محیط زیست، ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان، قرارگاه مقدم نداجا ناوگان جنوب، گمرك، آب منطقه ای و آب و فاضلاب استان در خصوص مفاد قانونی مرتبط با بنادر و تأسیسات ساحلی و همچنین چگونگی ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان مسائلی را بیان کردند.
یادآور می شود، سازمان بنادر و دریانوردی کشور از شهریورماه 91 برای اجرای هرچه بهتر طرح مدیریت یكپارچه مناطق ساحلی، ساماندهی سواحل و سازههای دریایی آن، کمیتهای با منظور ساماندهی و مدیریت سواحل را در استانهای ساحلی از جمله هرمزگان تشكیل داده است.