به گزارش مارین نیوز، علی اوسط هاشمی در جریان این بازدید گفت: استان سیستان و بلوچستان به وسعت هزار کیلومتر از چابهار تا شهر سوخته سیستان و کوههای خواخه و تفتان ظرفیت های خوبی دارد متاسفانه ما این زیبایی خط گردشگری را از مردم منطقه و کشور دریغ کرده ایم و باید برای مردم این نقاط را اشکارکنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان به تشریح تدابیر دولت برای توسعه استان پرداخت و اظهار داشت: دو عامل تولید ثروت و توسعه زیرساختها از مهمترین کارهای این دولت برای استان است.
هاشمی گفت: در اولین سفردکتر نوبخت معاون راهبردی توسعه ریاست جمهوری به این استان نگاه ایشان بر این اساس بود که تمام ضرورتهای توسعه ای از قبیل پتروشیمی، ریل، گاز،راههای ترانزیتی و توسعه برق باید در راستای اهداف ملی شکل بگیرد.هاشمی گفت: ما در کنار پرداختن به ضرورتها به مسله فرودگاهها میاندیشیم زیرا وسعت استان سیستان و بلوچستان به اندازه وسعت بعضی از کشورهای دنیاست. به همین منظور باید نیاز های استان را بر اساس نیاز یک کشور مدیریت کرد که خوشبختانه از حمایت و بشتیبانی خوبی برای این استان بهره مندیم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نگاه دولت به این بندر این است که بندر چابهاریک بندر اقیانوسی است و باید به ان به وسعت اقیانوس نگریست زیرا این بندر یک ظرفیت ملی و فراملی ایست و باید نقش محوری در سطح منطقه و منافع ملی ایفای نقش کند که متاسفانه یک مقدار با فاصله به این منطقه فکر کردیم در حال حاضر با توچه به مشاهدات روند توسعه به خوبی پیش میرود که این عزم راسخ مسؤولین بنادر و دریانوردی را نشان میدهد و ما امیدواریم در دی ماه سال آینده جشن ارتقاء ظرفیت بندر از 5/2ملیون تن به 6 ملیون تن را در این جا شاهد باشیم.
اوسط هاشمی ادامه داد: در اولین روز حضورم در دولت، دکتر روحانی رییس جمهور محترم بندر چابهاررا بعنوان بندرعباس دوم تعریف کردند؛ لذا ما با این رویکرد سعی کنیم زمان شکوفایی این بندر را کوتاه کنیم تا در آیندهای بسیار نزدیک همه از مزایای این بندر بهره مند شویم.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: بنده از همین جا به سرمایه گذاران اثربخشی که قصد سرمایه گذاری دارند در بندر چابهار و منطقه آزاد در همجواری این بندر دارند دعوت به عمل میآوریم چون همه زمینه ها برای سرمایه گذاری چه از طریق فایناس داخلی و خارجی و چه کسانی که اتکاء به در آمد خود دارند فراهم است.