به گزارش روزنامه بیزنس استاندارد، غلامرضا انصاری در حاشیه برنامه اتاق بازرگانی و صنعت ایالت کارناتاکا هند افزود: هندیها به دنبال احداث خط لوله زیردریایی واردات گاز هستند که با توجه به سرمایهگذاریها و فناوریهای موجود این طرح امکان پذیر به نظر میرسد.
وی درباره صادرات LNG به هند تأکید کرد که برای در اختیار گرفتن سهمی از بازارهای صادرات LNG، دستیابی به فناوری مایع سازی گاز لازم است.
انصاری افزود: مساله مهم درباره LNG، موضوع دستیابی به تکنولوژی آن است و ما نتوانستهایم این فناوری را در کشورمان تکمیل کنیم و به طور حتم از شرکتهایی که قادر به فعالیت در این حوزه هستند، استقبال میکنیم.
به گفته وی، ایران به دنبال تنوع بخشی به روابط اقتصادی با هند به وسیله سرمایه گذاریهای مشترک و تبادل فناوری است.
علی امیرانی، مدیر بازاریابی، فروش و بررسیهای اقتصادی شرکت ملی صادرات گاز ایران، نیز پیش تر از مذاکره سه شرکت هندی با ایران برای واردات گاز خبر داده و گفته بود: سند همکاری ایران و هند برای صادرات گاز به این کشور بهزودی امضاء میشود.
در صورت توافق نهایی گاز ایران از طریق یک خط لوله ١٤٠٠ کیلومتری زیردریایی به هندوستان صادر میشود که در این صورت طولانیترین خط لوله انتقال گاز زیردریایی جهان خواهد بود. هماکنون خط لوله ١٢٠٠ کیلومتری انتقال گاز نروژ به انگلستان که در بستر دریای شمال ساخته شده، طولانی ترین خط لوله انتقال گاز زیردریایی جهان به شمار میرود.