به گزارش خبرنگار مارین نیوز، در این جلسه که دیروز (جمعه) با حضور و مشارکت ارگانهای دولتی، بخش خصوصی و استادان دانشگاه برگزار شد؛ مشکلات و راهکارهای پیشنهادی جهت بهبود وضعیت صنایع دریایی استان هرمزگان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دبیر کمیته استان هرمزگان انجمن مهندسی دریایی ایران هدف از تشکیل این جلسه را جلب مشارکت مؤثر همه فعالان حوزه صنایع دریایی استان عنوان کرد.
حمید قاسمیزاده ضمن دعوت از همه تلاشگران صنعت دریایی استان به قبول مسؤولیت و عضویت در این کمیته، به تشریح راهکارهای دستیابی به این هدف پرداخت.
استاندار هرمزگان نیز ضمن حضور در جلسه کمیته استانی انجمن مهندسی دریایی ایران، دریا را محور توسعه و اولویت اصلی کار دولت در استان هرمزگان دانست.
جاسم جادری از کلیه فعالان بخش خصوصی جهت سرمایهگذاری و ایفای نقش موثرتر در حوزه دریا دعوت بعمل آورده و براهمیت و ظرفیت صنایع دریایی در ایجاد تحول پایدار در استان هرمزگان و کل کشور تأکید کرد.
استاندار هرمزگان گفت: هرمزگان مانند یک کشتی بر 1100 کیلومتر از سواحل خلیج فارس ایستاده و تنها راه پیشرویاش حرکت به سمت دریا است.
جادری اضافه کرد: هرمزگان یعنی دریا و اگر از همین یک ظرفیت بسیار بزرگ به خوبی استفاده شود میتواند زمینه تحول استان و کشور را فراهم کند.
وی ادامه داد: رونق صنایع دریایی باید بعنوان یک اولویت و مهمترین و اساسی ترین برنامه استان مورد توجه قرار گیرد و البته این موضوع به پیگیریهای فعالان این عرصه نیز بستگی دارد.
استاندار هرمزگان افزود: نجابت خصلت ناب هرمزگانیهاست اما هر مسألهای برای رسیدن به نتیجه پیگیری مصرانه و همگانی را میطلبد و در زمینه استفاده و بهرهگیری از دریا متأسفانه تنها عایدی مردم یک ماهیگیری ساده بوده که آن هم به شکلی ناقص است.
جادری خاطرنشان کرد: از صنایع دریایی نیز مانند دیگر بخشها غفلت شده و فرصتهای بزرگ دیروز از دست رفته و باید آغازی نو داشته باشیم. برای اینکه بتوانیم در صنایع دریایی موفق عمل کنیم؛ باید مسائل مربوط به دریا در استان تصمیمگیری، ارائه راهکار و حل شود.
وی تأکید کرد: بعنوان استاندار در استان هرمزگان هر کاری که در زمینه بهرهگیری بیشتر از فرصتهای دریا بتوان انجام داد، دریغ نمیکنم و تمامی مدیران را برای فعالیت در این زمینه و همکاری با بخش خصوصی فرا میخوانم.
استاندار هرمزگان یادآور شد: بخش خصوصی دارای فکری خلاق، هوشی بالا و ریسکپذیری است که باید از این افراد هر چه بهتر و بیشتر در جهت پیشرفت استان استفاده کرد.
جادری با بیان اینکه «باید به بخش خصوصی اعتماد کرد»، افزود: باید به سمت تمامی دلسوزان بخش خصوصی دست همکاری دراز کنیم و تنگ نظریها نسبت به بخش خصوصی برداشته شود.
دکتر محمدسعید سیف، دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران، نیز به تشریح کامل شرایط موجود صنایع دریایی و ظرفیتهای پیش روی کشور در این حوزه پرداخت.
وی با تأکید بر لزوم تقویت کمیتههای استانی، این کمیتهها را ابزار مناسبی برای توانمندسازی جامعه دریایی کشور برشمرد.