کد خبر: ۲۰۴۹۳
تعداد بازدید: ۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰

سه ویژگی نمایشگاه بین‌المللی دریایی

نمایشگاه بین‌المللی دریایی ایران با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، فرمانده نیروی دریایی ارتش، فرمانده نیروی دریایی سپاه و معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.

به گزارش مارین نیوز، دبیر اولین نمایشگاه بین‌المللی دریایی ایران در مراسم افتتاحیه این رویداد در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه دارای سه ویژگی اصلی است؛ نخست اینکه این دوره با ادغام نمایشگاه‏های انجمن مهندسی دریایی ایران و سازمان بنادر و دریانوردی برگزار می‏شود که همین امر، موجب استقبال گسترده از این دوره شده است.

به گفته پیمان مسعودزاده، در این نمایشگاه 130 شرکت داخلی و خارجی حضور دارند که شرکت‌های خارجی از کشورهایی نظیر امارات متحده عربی، اوکراین و برخی از شرکت‌های اروپایی هستند.

وی افزود: همزمان برای اولین‌بار در ایران غرفه مجازی نمایشگاه نیز افتتاح شد؛ کسانی که موفق به بازدید از این نمایشگاه نشدند، می‌توانند از طریق غرفه مجازی نمایشگاه در جریان اطلاعات و توانمندی‏های شرکت‏های حاضر در نمایشگاه قرار بگیرند.

وی درباره سومین ویژگی نمایشگاه به رویدادهای جانبی آن اشاره کرد و گفت: همزمان با افتتاح نمایشگاه، با حضور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت از اولین اطلس شناورهای دریایی ساخت ایران رونمایی شد.

وی توضیح داد: این اطلس به سفارش ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و کمیته دانشجویی انجمن مهندسی دریایی ایران تهیه شده است؛ تا پیش از این اطلاعات جامعی از محصولات ساخته شده در ایران نبود، بنابراین این اطلس دریایی جمع‌آوری و چاپ شد.

به گفته وی، در ادامه این مراسم از آمارنامه دریایی ایران نیز رونمایی شد که آماری از ظرفیت‏ها و توانمندی‏های حوزه‏های مختلف دریایی را تجمیع و در اختیار مخاطبان و پژوهشگران قرار داده است.

مسعودزاده با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در بندرعباس یادآور شد: این نمایشگاه در پایتخت دریایی کشور برگزار می‌شود؛ چرا که بزرگترین بندر کانتینری ایران، بزرگترین مجتمع‏های کشتی سازی کشور، بزرگترین پایانه‏های مسافری دریایی در این استان قرار دارد و بیشترین گردشگر بین سرزمین اصلی و جزایر کیش و قشم از بندرعباس انجام می‌شود.

بنابراین گزارش، در این نمایشگاه از مدلولاتور بومی رادار VTS ساخت صنایع داخلی رونمایی شد؛ این سیستم در رادارهای کنترل ترافیکی دریایی بنادر کشور کاربرد دارد که قیمت نمونه خارجی آن 45 هزار دلار است و میزان صرفه‌جویی ارزی با تولید داخل معادل 8 میلیون دلار است.

جلوگیری از خروج ارز، قطع وابستگی و ایجاد خودکفایی و بومی‌سازی و اتکا به توانمندی‌های داخل از دستاوردهای ساخت این قطعه است.

بنابراین گزارش، در ادامه این مراسم چراغ دریایی ساخت صنایع داخلی توسط مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی رونمایی شد.

برد این چراغ دریایی 7 مایل دریایی و قطر لنز آن 150 میلی متر است.

ارسال نظر