به گزارش مارین نیوز حیدر بهمنی در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود : برای مخازن نفتی مشترک شرکت ملی حفاری ایران در زمان حاضر 14دکل حفاری در بخش خشکی مستقر کرده و در بخش دریا هم نیروهای این شرکت توانایی بالایی دارند.
وی اضافه کرد : مشکلی برای حفاری در بخش دریا نیز نداریم اما برداشت از مخازن و تاسیس کارخانه و خطوط لوله با ما نیست.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران همچنین از آمادگی افزایش تعداد دکل های حفاری این شرکت در مخازن نفتی مشترک خبر داد و اظهار کرد: به هر تعداد که کارفرماها نیاز داشته باشند دکل در اختیار آنها در صورت صلاحدید وزارت نفت قرار می گیرد.
بهمنی گفت: این شرکت به هیچ وجه قابل مقایسه با شرکت های چینی نیست و نباید چنین مقایسه ای انجام شود.
وی با بیان این که پیچیده ترین مخازن نفتی جهان در ایران قرار دارد اضافه کرد: صنعت حفاری ایران صنعتی یکصد ساله بوده و این تجربه در کشور بومی سازی شده است.
بهمنی همچنین با اشاره به اثرات توافق هسته ای گفت: این توافق ارتباط ما را با جهان بهتر و دست ما را در ارتباط ها بازتر می کند و می توان از علم و فناوری روز جهان به نحو احسن استفاده کرد که از این موضوع استقبال می کنیم.
وی افزود: بدون این توافق نامه هم 35سال است کار می کنیم و کمبودی نداریم و کشور هم مشکلی از این حیث ندارد.
ایران با برخی کشورهای همسایه خود اعم از عراق، عربستان سعودی، کویت، قطر، امارات متحده عربی و عمان دارای میادین نفتی مشترک است.
در زمان حاضر ۱۵ مخزن نفتی مشترک شامل اسفندیار، فروزان، فرزاد A (فارس ۱) و فرزاد B (فارس ۲)، میدان نفتی رشادت، میدان نفتی و گازی ارش، فرزام، نصرت، مبارک و سلمان بین ایران و این کشورها وجود دارد.
در این بین مخازن مشترک واقع در خشکی در همجواری کشور عراق و دیگر مخازن در خلیج فارس و دریای عمان قرار دارد.
شرکت ملی حفاری ایران در اول دی سال 58 تاسیس شد و فعالیت خود را با شش دستگاه حفاری آغاز کرد.
این شرکت به لحاظ دامنه عملیاتی، از بزرگترین شرکت های تابع شرکت ملی نفت ایران به شمار می رود که از شمالی ترین مناطق اعم از سرخس، خانگیران تا مرکزی، غرب، جنوب غربی و تا جنوبی ترین مناطق شامل خلیج فارس، پارس جنوبی و بطور کلی، در بیش از 10 استان کشور، که امکان استحصال نفت و گاز وجود داشته باشد، فعالیت می کند.
شرکت ملی حفاری با افزایش دستگاه های حفاری و توسعه خدمات فنی ومهندسی و با بهره گیری از بیش از 16 هزار نفر نیروی انسانی ، عملیات حفاری و خدمات فنی و مهندسی چاه های نفت و گاز را در کشور انجام می دهد.