به گزارش مارین نیوز به نقل از ایسنا، کارشناسان حیات وحش در یک گزارش جدید اعلام کردند: جمعیت پستانداران، پرندگان، ماهیها و خزندگان دریایی از سال 1970 میلادی تاکنون 49 درصد کمتر شده است.
در این گزارش که اطلاعات بیش از 1200 گونه از جانداران دریایی در 45 سال گذشته را ارزیابی کرده، آمده است: وضعیت برخی از گونههایی که مردم برای معاش خود، بیشتر به آنها وابسته هستند حتی از این هم وخیمتر بوده و برای مثال جمعیت ماهی تُن و ماهی «ماکرو» کاهش 74 درصدی داشته است.
به گزارش بیبیسی، این مطالعه از سوی صندوق جهانی طبیعت (WWF) و انجمن جانورشناسی لندن تهیه شده است. کارشناسان در این مطالعه تاکید کردند که علاوه بر فعالیتهای انسانی مانند صید بیرویه، تغییرات جوی نیز در این زمینه تاثیرگذار بوده است.
«ماکرو لامبرتینی»، رئیس سازمان بینالمللی صندوق جهانی طبیعت دراینباره گفت: فعالیتهای انسانی از جمله صید ماهیها با سرعتی فراتر از روند طبیعی تولیدمثل این آبزیان به محیط زیست اقیانوسها آسیب جدی وارد کرده و علاوه بر این به زیستگاهها و پرورشگاههای طبیعی این جانداران نیز صدمات جبرانناپذیری زده است.
در این بین گیاهان دریایی و سایر گونهها مانند پرندگان و خزندگان دریایی از این آسیبها در امان نیستند و زیستگاههای آنها رو به تخریب است.
در این گزارش هم چنین تاکید شده دی اکسید کربنی که از طریق اقیانوسها جذب میشود محیط آبها را اسیدیتر کرده و به انواع قابل توجهی از جانداران دریایی و آبزیان آسیب میزند.
#