استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اهمیت بنادر سیستان و بلوچستان از منطقه ای به سمت ملی و جهانی سوق پیدا کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اهمیت بنادر سیستان و بلوچستان از منطقه ای به سمت ملی و جهانی سوق پیدا کرده است.
به گزارش مارین نیوز، علی اوسط هاشمی افزود: سرمایه گذاران نقش موثری در توسعه بندر چابهار و دادن قواره ملی و جهانی به این منطقه دارند.
هاشمی تصریح کرد: باید منابع انسانی را به عنوان اصل سرمایه باور داشته باشیم و اگر از این سرمایه دور باشیم به محصول توسعه نخواهیم رسید .
استاندار بیان کرد: شمال تا جنوب استان از همه جهات دارای قابلیت است پس باید متفاوت بیندیشیم و باور کنیم که می توان به استان ارتقاء نقش و موقعیت داد .
علی اوسط هاشمی اظهار کرد: توسعه بندر شهید بهشتی با این وسعت، زیرساختهای وسیع دیگری چون راه آهن، حمل و نقل و ایجاد کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب را بدنبال دارد که با ایجاد آن بهار سرمایه گذاران و کارآفرینان فرا می رسد.
استاندار گفت: طرح توسعه بندر شهید بهشتی که مهمترین بندر چابهار است 5 مرحله دارد و با پایان هر مرحله این طرح ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه کالا در این بندر به مرز 85 میلیون تن میرسد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش دولت برای راهاندازی هر چه سریعتر راهآهن چابهار- زاهدان به دلیل کنترل ترافیک جادهای ناشی از افزایش راندمان کاری بندر چابهار و ویژگیهای حملونقل ریلی است.
استاندار گفت: توسعه شبکه ریلی بندر چابهار، ساخت طرح های مهم پتروشیمی و فولاد می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال موجب رشد و توسعه منطقه شود.
هاشمی تاکید کرد: هم اینک توجه دولت به توسعه این بندر مهم معطوف شده است و نگاه ویژه ای برای ایجاد زیرساخت ها در این منطقه دارد.
منبع : ایسنا