معاونت منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس گفت: برنامههای اساسی برای درخشش منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در اقتصاد کشور و بهخصوص ایفای نقش در توسعه اقتصاد دریامحور در حال انجام است.

معاونت منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس گفت: برنامههای اساسی برای درخشش منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در اقتصاد کشور و بهخصوص ایفای نقش در توسعه اقتصاد دریامحور در حال انجام است.
به گزارش مارین نیوز، علیرضا قنبری با بیان اینکه برنامهریزی اساسی در قالب سیاستهای کلان مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران برای ایجاد مجموعهای توانمند و تخصصی در کشور برای نقشآفرینی در اقتصاد دریامحور در جریان است، اظهار داشت: منطقه ویژه کشتیسازی خلیج فارس با فراهم آوردن امکانات و تجهیزات و بسترسازی مناسب برای ارتقای سطح گمرک مستقر در این منطقه امکان ایجاد و تبدیل آن به یک مرز رسمی را فراهم آورده است.
وی عنوان کرد: یکی از تاکیدات ویژه مدیرعامل مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران، ایجاد زمینههای لازم برای احداث شهرک صنایع دریایی در منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس بود که مطالعات اجرای این طرح و آماده کردن نقشههای آن با جدیت و عزم جدی در حال انجام است.
معاون منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس عنوان کرد: پیگیری ایجاد مشوقها جهت حضور سرمایهگذاران در این منطقه با هدف افزایش تولید، اشتغال و صادرات آغاز شده و بهدنبال اتصال این منطقه به خط آهن سراسری کشور هستیم.
قنبری گفت: تامین زیرساختهای لازم برای ایجاد امکان سرمایهگذاری مناسب از سوی بخش خصوصی یکی از مهمترین اولویتها در مناطق ویژه اقتصادی در سراسر کشور بهشمار میرود که در همین زمینه اقدامات متعددی در منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس در جریان است.
وی خاطرنشان کرد: اتصال منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس به شبکه سراسری گاز نیز از جمله دیگر اولویتهای مهمی است که با جدیت پیگیری شده و با گازرسانی به این منطقه، امکان استقرار صنایع انرژیبر در آن نیز بیش از گذشته فراهم میشود.
معاون منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس با بیان اینکه استان هرمزگان بهدلیل موقعیت استراتژیک در منطقه و جهان یک قطب مهم توسعه بهشمار میرود، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس از سال 82 مورد تصویب قرار گرفت و به تدریج با رشد و پیشرفت صنعت کشتیسازی در کشورمان بهخصوص در سالهای اخیر توانسته مقدمات لازم برای استقرار دیگر صنایع مکمل این صنعت را در درون خود فراهم کند.
قنبری ادامه داد: یک منطقه ویژه اقتصادی بخصوص با کارکرد صنعتی نیازمند به استقرار مجموعهای از زیرساختها برای تسهیل در فرآیند تولید است و برای این منظور با دستور مدیرعامل مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران علاوه بر انجام مطالعات و آماده کردن نقشه جهت اجرای طرح تفصیلی، اقدامات و مطالعات لازم برای ساخت نیروگاه برق و آبشیرینکن نیز در جریان است.
وی اهمیت معرفی مناسب این منطقه به سرمایهگذاران داخلی و خارجی را مورد اشاره قرار داد و گفت: طی چند ساله اخیر شاهد رشد و رونق ویژهای در مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران بودهایم که افق روشنی را پیش روی صنعت کشتیسازی کشورمان قرار داده و ضمن تقویت روحیه خودباوری در میان متخصصان داخلی سبب ارتقای تراز تولید سازههای دریایی و ساخت کشتی در کلاسهای مختلف نیز شدهاست.
شایان ذکر است، علیرضا قنبری در ابتدای تیرماه امسال و با حکم رضائیان مدیرعامل مجتمع کشتی و صنایع فراساحل ایران به عنوان معاون منطقه ویژه اقتصادی کشتیسازی خلیج فارس منصوب شد.
منبع : فارس