کد خبر: ۳۲۱۹۵
تعداد بازدید: ۱۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

افزایش بهره‌وری از دریا در راستای جذب گردشگر به سیستان و بلوچستان

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان گفت: ساخت پلاژ شنا ویژه بانوان و آقایان در سواحل دریای عمان با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و با هدف توسعه گردشگری دریایی در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان قرار گرفت.
به گزارش مارین نیوز، کامبیز مشتاق گوهری افزود: با وجود در اختیار داشتن بخشی زیادی از سواحل عمان، اما متاسفانه میزان بهره مندی استان سیستان و بلوچستان از مواهب دریا در تمام زمینه‌ها بسیار ناچیز است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: دلیل این امر به نبود زیرساخت‌های لازم برای توسعه و تشویق و حمایت لازم از حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مربوط می‌شود.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: یکی از مهم‌ترین اقدامات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در راستای افزایش بهره‌وری از دریا در راستای جذب گردشگر به استان سیستان و بلوچستان است.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: در همین راستا نیز درحال تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ایجاد امکانات و تاسیسات لازم گردشگری دریایی و ساحلی در نقاط مختلف ساحل دریای عمان در استان سیستان و بلوچستان هستیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان به نبود پلاژ ویژه شنا در سواحل دریای عمان اشاره کرد و گفت: با وجود این‌که گردشگران زیادی در آب‌های ساحلی دریای عمان به شنا کردن می‌پردازند اما به دلیل نبود پلاژ، ایمنی کافی برای شنای آنها وجود ندارد.
وی بر ضرورت ساخت هر چه سریع‌تر پلاژ در سواحل دریای عمان به عنوان یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های گردشگری ساحلی و دریایی تاکید کرد و گفت: تحقق این امر تاثیر بسزایی در توسعه توریسم استان سیستان و بلوچستان به ویژه در نوار ساحلی دریای عمان خواهد داشت.
مشتاق گوهری اظهار کرد: این پلاژ باید توسط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت شهرداری‌های شهرستان‌های ساحلی ایجاد شود و پس از بهره برداری از آن، با مدیریت صحیح بتواند بهترین خدمات تفریحی و رفاهی را به گردشگران ارائه دهد.
به گفته مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، ساخت پلاژ شنا در سواحل عمان با جذب بیشتر گردشگران به این مناطق، سود اقتصادی مناسبی را برای بهره برداران این پلاژه ها نیز به همراه خواهد داشت.
وی یادآور شد: در میان سواحل دریای عمان در استان سیستان و بلوچستان، سواحل شهرستان کنارک به دلیل دارا بودن سواحل ماسه‌ای و نیز عمق ساحلی مناسب برای شنا کردن از بهترین قابلیت برای ایجاد شناگاه برخوردار است.
وی تاکید کرد: اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان آماده حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در تمام زمینه‌ها به ویژه ساخت پلاژ ویژه بانوان و آقایان در سواحل دریای عمان است.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اهداف توسعه گردشگری استان به ویژه در بخش سواحل و دریا طی سال 96 که سال سفر استان سیستان و بلوچستان اعلام شده است، تحقق خواهد یافت.
وی از توسعه کلوپ‌های دریایی در نوار ساحلی استان به عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه گردشگری دریایی نام برد و اظهار داشت: کلوپ‌های غواصی نیز می‌توانند از رونق بسیار خوبی در سواحل عمان برخوردار باشند.
مشتاق گوهری به فعالیت دو کلوپ غواصی در چابهار اشاره کرد و گفت: با توجه به میزان ورود گردشگر فعلی به استان سیستان و بلوچستان این تعداد کلوپ غواصی کافی به نظر می‌رسد، اما با اجرای طرح‌های توسعه‌ای سواحل مکران طی برنامه ششم توسعه و افزایش تعداد گردشگران به نوار ساحلی دریای عمان، افزایش این کلوپ‌ها نیز ضروری به نظر خواهد رسید.

منبع : ایسنا


ارسال نظر