تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۲۷۷۰
تعداد بازدید: ۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷

تصمیم گیری در مورد دریا را باید از پنجره رو به دریا انجام داد

مدیر عامل شرکت آراس سپنتاس : دریا نعمت بزرگی است که ظرفیت اشتغال فراوانی را در اختیار جوانان این کشور قرار می دهد و میتواند مشکل بیکاری کشور را حل کند و نباید به آن بی توجهی نمود.
به گزارش مارین نیوز، برنامه ریزی و آشنا ساختن اقشار علمی کشور همچون دانش جویان و دانش آموزان با دریا یکی از اثر گذارترین اقداماتی است که میتواند زمینه ساز نیروی انسانی خلاق و کارآمد برای آینده این صنعت مهم باشد و دومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت یک اتفاق مهم در ترویج فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان در حوزه دریا و میان دانش آموزان و دانش جویان و متولیان صنایع دریایی خواهد بود که با این رویکرد شاهد آینده‌ای روشن در راستای رسیدن به اقتصاد دانش‌بنیان خواهیم بود.
کاپیتان محمد سمیعی مدیر عامل شرکت آراس سپنتاس و عضو ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی و عضو ستاد برگزاری جشنواره ملی "دریا مسیر پیشرفت" است. آنچه در زیر می خوانید ماحصل و خلاصه ای از گفتگوی صمیمی و چند ساعته ما در مورد برگزاری دومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت با ایشان است.
کاپیتان سمیعی صحبت را از آنجا شروع کردند که با وجود اهمیت و جایگاه دریا در رشد و توسعه، در کشور ما مورد غفلت مسئولین و رسانه ملی واقع شده است. 
وی شروع این حرکت بسیار ارزشمند دانست و گفت : با وجود ایراداتی که برای آن وجود دارد، یک همچین حرکت هایی گامی مهم و ارزشمند جهت جلب توجه و رشد فرهنگ دریایی کشور است. 
کاپیتان سمیعی از زحمات دکتر محمدسعید سیف دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان دریایی تشکر ویژه ای را داشتند و بیان نمود که این جشنواره نقطه شروع توسعه فرهنگ دریایی در کشور می باشد و تاثیر آن در آینده بسیار قابل ملاحظه خواهد بود، از آن جهت که بر خلاف کارهای متعدد قبلی که هیچ کدام فعال و ملموس نبودند، این جشنواره پویا و فعال است.
از نظر کاپیتان حرکتی ارزشمند است که همراهی عموم جامعه را به دنبال داشته باشد و برای ارزشمند تر شدن این جشنواره نیز باید به کمک رسانه های جمعی مانند رادیو، تلویزیون و روزنامه ها اطلاع رسانی گسترده ای برای آن انجام داد تا عموم جامعه و بخصوص قشر غیر دریایی جامعه که کمتر در جریان چنین حرکت ها و اقداماتی هستند، مطلع و همراه گردند.
یکی از مهمترین مشوق ها برای شرکت کنندگان و جوانانی که در این جشنواره ها شرکت می نمایند، تشویق مردم و دیده شدن در اذهان عمومی می باشد. باید با استفاده از همین مشوق به ایجاد انگیزه در دانش آموزان و دانشجویان برای فعالیت در حوزه دریا نمود. 
مدیر عامل شرکت آراس سپنتاس همچنین بیان نمود که نقش رسانه ها در فرهنگ سازی نقشی مهم و اساسی است و فرهنگ سازی بدون توجه و همراهی آنها صورت نخواهد گرفت. لذا افزایش تعداد و بهبود کیفیت محتوای برنامه های ساخته شده در مورد دریا می تواند گامی مهم در راستای ایجاد فرهنگ دریایی باشد.
وی قشر نوجوان در دوره متوسطه اول را بهترین گروه سنی برای فرهنگ سازی در حوزه دریا دانست و گفت : باید این قشر به دریا علاقه مند گردند تا در آینده جوانان با استعداد و تلاش گر ما در حوزه های مختلف دریا حضور یابند و در تمامی مشاغل مهندسی دریا، کاپیتانی، شیلات، حفاری و استخراج چاه های نفت و ... به فعالیت بپردازند. دریا نعمت بزرگی است که ظرفیت اشتغال فراوانی را در اختیار جوانان این کشور قرار می دهد و میتواند مشکل بیکاری کشور را حل کند و نباید به آن بی توجهی نمود.
کاپیتان سمیعی ابراز امیدواری داشتند که با برگزاری این نمایشگاه و همکاری رسانه های جمعی در سال های آتی برای اطلاع رسانی بیشتر به عموم مردم، در کنار حضور فعال شرکت های دریایی و ایجاد محیطی جذاب از طریق مسابقات شناورهای دریایی و آموزش عملی مباحث دریا در جشنواره برای مراجعه کنندگان، بتوان جوانان و نوجوانان هوشیار و باهوش کشور را به دریا علاقه مند کرد و موجب رشد هرچه سریعتر و بهتر فرهنگ دریایی شد.
کاپیتان سمیعی در پایان از زحمات مسئولین کشور و برگزار کنندگان این جشنواره تشکر داشتند و بیان کردند که تصمیم گیری در مورد دریا را باید از پنجره رو به دریا انجام داد.




ارسال نظر