کد خبر: ۳۲۸۶۸
تعداد بازدید: ۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶

صف سرمایه گذاران خارجی پشت دروازه طلایی اقتصاد ایران

بندر شهید رجایی که پس از برجام و بازگشت خطوط کشتیرانی بین المللی به ایران، هم اکنون رونق 27 درصدی در عملیات کانتینری را تجربه می کند، طی روزهای اخیر میزبان دو هیات بلندپایه تجاری و حمل و نقلی اعزامی از مهم ترین کشور های اقتصادی قاره های اروپا وآفریقا بود.
به گزارش مارین نیوز، در نخستین روز آذرماه، یک هیأت اقتصادی و تجاری از آفریقای جنوبی که در رأس آنها دوتن از معاونین وزارتخانه های حمل و نقل این کشور نیز حضور داشتند، از بخش های مختلف دروازه طلایی اقتصاد ایران دیدن کرده و به منظور یافتن نقاط مشترک همکاری و سرمایه گذاری با مدیران بندر شهید رجایی به مذاکره و گفتگو نشستند.
اعضای این هیات 13 نفره با شرکت در نشستی مشترک با مسئولان منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، در جریان فعالیت ها، توسعه امکانات و تجهیزات و همچنین شرایط سرمایه گذاری در این بندر، قوانین ثبت شرکت ها و نحوه مشارکت با شرکت های تجاری ایرانی قرار گرفتند.
محمد علی اصل سعیدی پور معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در این نشست گزارشی مفصل از بندر شهید رجایی و امکانات آن، توانمندی ها و فرصت های سرمایه گذاری، اهداف کلان و پروژ های آتی توسعه این بندر را ارایه کرد.
در بخش پایانی این برنامه، پایانه های شماره یک و دو کانتینری، پایانه های کالای عمومی و متفرقه، اراضی پشتیبانی بندر شهید رجایی و همچنین پایانه نفتی بندر خلیج فارس از جمله بخش های پیشرفته ترین بندر تجاری ایران بود که مورد بازدید معاونین وزیر حمل و نقل آفریقای جنوبی و هیأت همراه قرار گرفت.    
یادآور می شود، اواخر آبان ماه نیز یک هیات 13 نفره اعزامی از کشور آلمان که نمایندگان بندر هامبورگ و سفارت این کشور در تهران نیز در جمع آنها حضور داشتند، به منظور بررسی توانمندی های بنادر استان هرمزگان و همچنین یافتن نقاط مشترک همکاری و فرصت های سرمایه گذاری به بندر شهید رجایی سفر کرده و با مدیران ارشد این بندر به مذاکره و گفتگو پرداختند.
شایان ذکر است، بندر شهید رجایی طی دو سال اخیر همواره شاهد حضور ده ها گروه های تجاری و سرمایه گذاران بسیاری از کشورهای صاحب نام اقتصادی اروپا و آسیا بوده تا شرایط سرمایه گذاری در این بندر را به صورت میدانی بررسی کنند. 
سفر این گروه های تجاری و سرمایه گذاری خارجی  به دروازه طلایی اقتصاد ایران در شرایطی صورت می گیرد که با تلاش های دولت تدبیر و امید و به دنبال توافق برجام و استقبال خطوط کشتیرانی برتر دنیا برای حضور در بندر شهید رجایی و افزایش تردد خطوط کشتیرانی لاینر به این بندر، عملیات بندری رشد قابل ملاحظه ای یافته است به گونه ای که طی سال جاری رشد 27 درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در این بندر به ثبت رسیده است.
 


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
منتفع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
0
1
سلام
خبر بسیار حرفه ای تنظیم شده است تبریک عرض می کنم خدمت تنظیم کننده خبر اما می خواستم سوال کنم:
1. مبلغ سرمایه گذاری چه قدر است؟
2. عنوان پروژه هایی که این سرمایه گذاران پول خود را هزینه خواهند کرد چیست؟
3. آیا می شود من استخدام آنان شوم؟
4. آیا پیمانکار ایرانی نمی خواهند؟
5. آیا می شود از این صف یک نفر هم به ما بدهید در کار ما سرمایه گذاری نماید؟

از آنجائیکه به نظر می رسد این بازدیدها را بعنوان سرمایه گذاری قالب می کنیم تعریف سرمایه گذاری، بازدید را در زیر می آورم تا شاید تنظیم کننده واقف شود که هر خبری را نمی توان با هر شکلی به مردم قالب کرد:
سرمایه‌گذاری (به انگلیسی: investment) به معنی گذاشتن پول در چیزی با انتظار سود از آن است. به طور دقیق تر سرمایه‌گذاری تعهد پول یا سرمایه برای خرید مالی وسایل یا دارائی‌های دیگر، به منظور منفعت برگشتهای سودمند و مفید در قالب بهره، سودسهام یا قدردانی از ارزش وسایل (منافع سرمایه) است. آن وابسته به پس‌انداز یا کاهشمصرف است. در علم اقتصاد، سرمایه‌گذاری یعنی خرید کالایی که در حال حاضر مصرف نمی‌شود اما در آینده فرد به آن نیاز پیدا خواهد کرد و آن کالا برای او سودآور خواهد بود. در علم مالی، سرمایه‌گذاری به این معنی است که فرد یک دارایی مالی نظیر سهام را می‌خرد و پیش‌بینی می‌کند که آن دارایی مالی در آینده سودآور خواهد بود و قیمتش افزایش خواهد یافت، لذا با فروش به قیمت بالاتر سود خوبی به دست خواهد آورد.
بازدید:
بازدید اقدامی است هدفمند وبرنامه ریزی شده که توسط کارشناس از مراکز مختلف ومتناسب با شرح وظایف مصوب به صورت حضوری انجام شود.
ارسال نظر