فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه سواحل مکران دروازه ای طلایی برای ارتباط با جهان است، گفت: نداجا در تلاش برای ایجاد یک هسته تمدنی در سواحل مکران است.
به گزارش مارین نیوز، همایش فرماندهان و مدیران مهندسی و پدافند غیر عامل نداجا با حضور فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در فرماندهی آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا برگزار شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در این همایش مهندسان را جهادگران عرصه سازندگی در نیروی دریایی معرفی کرد و گفت: برگزاری همایشهای این چنینی موجب به اشتراک گذاشتن و هم اندیشی در مورد مسائل علمی شده و تبادل ایدهها و نظرات است که موجب رشد و بلوغ میشود.
امیر دریادار خانزادی با اشاره به اینکه انسانهای آگاه و مسئول همواره به فکر این هستند که برای پیشرفت در آینده ظرفیت سازی کنند، بر لزوم ظرفیت سازی برای پیشرفت آیندگان تأکید کرد.
امیر دریادار خانزادی یکی از راهبردهای نیروی دریایی راهبردی ارتش را استفاده از تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و افزود: مقام معظم رهبری فرمانده اول نیروی دریایی هستند چراکه بیشترین تدابیر و رهنمودهای ایشان در مجموعه نیروهای مسلح، در مورد نیروی دریایی بوده است.
خانزادی با اشاره به نقش بسیار مهم دریا برای تمامی کشورهای دنیا، به ویژه جمهوری اسلامی ایران افزود: ۹۰ درصد تجارت جهان از طریق دریاست که از گذرگاههایی همانند تنگه هرمز عبور میکند.
فرماندهی نیروی دریایی راهبردی ارتش خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در مرکز بیضی راهبردی انرژی جهان قرار گرفته و به همین خاطر در مرکز توجه قرار دارد و استکبار جهانی تمام تلاش خود را به کار برده که این منطقه هیچ گاه یکپارچه و متحد نباشد و به همین خاطر همواره در حال توطئه چینی و ایجاد تفرقه است تا از اتحاد کشورهای منطقه جلوگیری کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش اساس و پایه شکلگیری نظام مقدس جمهوری اسلامی را استقلال و استکبار ستیزی معرفی کرد و گفت: دشمن با انواع تهدیدها، پس از پیروزی انقلاب اسلامی مانند جنگ تحمیلی، تحریمهای اقتصادی، کارشکنیها، ترور و سایر اقدامات خصمانه سعی در ایجاد ناامنی و جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی داشته و جدا کردن ملت از حاکمیت بر هر شکلی بخشی از راهبرد جنگ نرم دشمن علیه ماست.
دریادار خانزادی با اشاره به توجه ویژه فرماندهی معظم کل قوا در توسعه سواحل مکران گفت: سواحل مکران بعنوان مهمترین سواحل ایران، یک دروازه طلایی برای ارتباط با جهان است و نیروی دریایی راهبردی ارتش برای تقویت و توسعه قدرت دفاعی خود در تلاش برای ایجاد یک هسته تمدنی در سواحل مکران است چراکه قدرت دریایی از طریق تمدن دریایی صورت میگیرد و آن هم نیاز به شهرهایی دارد که تمدن دریایی را پایه ریزی میکند، به همین منظور شکل گرفتن اصل تمدن دریایی به آبادانی سواحل مکران بستگی دارد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن تشکر از فعالیتهای صورت گرفته توسط کارکنان ولایتمدار نیروی دریایی ارتش، مدیریت جهادی را یکی از مهمترین راهها برای رسیدن به پیشرفت و استفاده از تمامی ابزارها برای اعتلای اسلام و نظام جمهوری اسلامی دانست.
گفتنی است، در پایان این همایش از ۱۱ تن از مهندسان نخبه نیروی دریایی تقدیر به عمل آمد.