تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۹۲۶۱
تعداد بازدید: ۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
گزارش مراسم اختتامیه دوره چهارم DBA آکادمی دریایی سیراف: 

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

دوره چهارم دفاع از پروژه‌های پایانی دانش‌پذیران DBA (مدیریت عالی کسب و کار دریایی) آکادمی دریایی سیراف، امروز با حضور مدیران ارشد صنایع دریایی و فرهیختگان این حوزه در ۶ گروه تخصصی برگزار شد.

به گزارش مارین نیوز، دوره چهارم دفاع از پروژه های پایانی دانش‌پذیران DBA (مدیریت عالی کسب و کار دریایی)، آکادمی دریایی سیراف امروز با حضور مدیران ارشد صنایع دریایی و فرهیختگان این حوزه در ۶ گروه تخصصی برگزار شد و ۲۰ دانش‌ پذیر از پروژه های خود دفاع کردند. 

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

این دوره چهارم در حالی به پایان رسید که تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران ارشد دریایی کشور در دوره‌های مختلف این آکادمی شرکت کرده‌اند. دوره‌های DBA آکادمی دریایی سیراف معمولاً بین ۱۲ تا ۱۴ ماه به طول می‌انجامند و در حال حاضر دوره پنجم با حضور ۲۶ نفر دانش‌پذیر آغاز شده است. این دوره بیش از ۴ ماه است که شروع شده و در آن دانش‌پذیران به بررسی پروژه‌های کاربردی و مسائل مهم صنعت دریایی پرداخته‌اند.
در مراسم امروز، علاوه بر دانش‌پذیران دوره چهارم DBA، از دانش‌آموختگان فاز اول طرح فرصت حرفه‌ای دریایی نیز تقدیر و گواهینامه‌های پایان دوره به آنان اعطا شد.

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

اعتبار این گواهینامه‌ها از سوی دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)، شورای تخصصی صنعت دریایی ایران، مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو)، موسسه رده‌بندی ایرانیان و شرکت سیراف مهر تایید شده است.
دکتر حسن پورابراهیم ضیایی، مدیر آکادمی دریایی سیراف، در این مراسم گزارشی از برگزاری دوره آموزشی ویژه‌ای ارائه نمود که به مدت شش ماه در آکادمی سیراف و یارد کشتی ‌سازی سیراف برگزار شد. در این دوره ۷ نفر از دانشجویان برگزیده از میان ۱۸۰ دانشجوی دریایی انتخاب شدند که پس از اتمام دوره، با حمایت صنایع مختلف و انجمن مهندسی دریایی در شرکت ‌ها و مؤسسات دریایی مشغول به کار شدند.

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

همچنین در این جلسه، از آقای مهندس محسن خلیلی، مؤسس شرکت بوتان، به پاس افتخارات گسترده‌اش در حوزه صنعت ایران تقدیر شد.

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

علاوه بر این، از آقایان دکتر مجید عباسپور، پژوهشگر و استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، و دکتر محمدسعید سیف، پژوهشگر و استاد برجسته دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، به پاس سال‌ها تلاش ارزشمند در حوزه آموزش دریایی قدردانی به عمل آمد.

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

در این مراسم، مدیران ارشد شورایعالی صنایع دریایی ایران، شورای تخصصی صنعت دریایی، شرکت های صدرا، ایزوایکو، هدایت کشتی خلیج فارس و دیگر بزرگان صنعت دریایی کشور حضور داشتند.
گفتنی است، آکادمی دریایی سیراف با هدف تربیت و پرورش افرادی تأثیرگذار در صنعت دریایی فعالیت می‌کند؛ افرادی که نه ‌تنها در حوزه تخصصی خود مهارت دارند، بلکه توانایی تصمیم گیری و تأثیرگذاری در سطح کلان را نیز دارا هستند. فارغ‌التحصیلان آکادمی دریایی سیراف در دوره دکترای مدیریت کسب و کار دریایی ضمن آشنایی با تکنیک‌های نوین مدیریت و رهبری در کنار مهارت‌های نوین مارکتینگ، شناخت قوانین دریایی و ارتباطات بین‌الملل می‌توانند در حوزه مدیریت کسب و کار دریایی در سطح ملی و بین المللی منشا خلاقیت‌ها و نوآوری‌های موثر و سودمندی باشند.

حمایت از نوآوری ‌های جدید و تقدیر از پیشگامان دریایی 

 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
رضا معیری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
0
0
مهندس محسن خلیلی، موسس شرکت بوتان و مشهور به پدر صنعت ایران خدا حفظش کنه چقدر برای صنعت زحمت کشیده
در خاطراتش میگه: در سال ۱۳۳۲ پدرش محمود خلیلی از وی درخواست کرد که آیا حاضراست با او در زمینه استفاده از گاز مایع حاصل از پالایش نفت همکاری کند. محسن خلیلی پذیرفت و کار آغاز شد. پدرش در مطالعه تأسیس کارخانه سیمان در خوزستان، دیده بود که گازهای حاصل از چاه‌های نفت می‌سوزد و برای همین این پیشنهاد را داد.
صدرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
0
0
اقای مهندس محسن خلیلی امروزه نامی آشنا در جامعه صنعتی و مهندسی ایران است که در سایه نگرش آرمان‌گرا و مشرب فلسفی‌اش که ملهم از دیدگاه جامعه‌گرایی است، به یکی از پدیده‌های نادر و استثنایی در تاریخ اجتماعی این آب و خاک تبدیل شده و بدون تردید در «حافظه تاریخی» مردم ما ماندگار خواهد بود.
حسین ص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
0
0
استاد مهندس محسن خلیلی در سایت خود نوشته: آرمان من عشق به آزادی و رفاه مردم و خیر عمومی و توسعه و پیشرفت میهن عزیز از مسیر توسعه صنعتی و تشک گرایی است.
ارسال نظر