دکتر بهزاد سعیدپور، درباره اقدام خود به خبرگزاری ایسنا گفت: جلبکهای دریایی خواص بسیار زیادی داشته و غنی از املاح مورد نیاز بدن، ویتامینهای گروه B ، C ،A و E و دارای روغنهای غیراشباع و امگا 3 و پروتئین اسیدهای نوکلئیک به میزان فراوان هستند.
وی افزود: ویژگی مکملهای غذایی از جلبکهای دریایی نسبت به نمونههای مشابه خارجی در این است که این مکمل طبیعی بوده و اثر سوئی در پی ندارد و قیمت آن هم، یک چهارم نمونههای خارجی است.
عضو هیأت علمی دانشکده محیط زیست كرج تصریح کرد: جلبکها در کاربرد بسیاری در پزشکی داشته و در تولید داروهای بیماری قلبی و پیشگیری از انواع سرطان کاربرد دارند.