به گزارش مارین نیوز، سید پرویز محبی در بازدید از شهرستان ابوموسی، صنایع و فعالیتهای شیلاتی این شهرستان، افزود: شهرستان ابوموسی به سبب برخورداری از پتانسیلهای طبیعی همچون وجود جزایر و قرار گرفتن آبهای خلیج همیشه فارس از ظرفیت خوبی در توسعه بخش صیادی و همچنین آبزی پروری برخوردار است.
وی اضافه کرد: گسترش فعالیت مناسب سردخانه ابوموسی، تخصیص اعتبار برای بازسازی، نگهداری و راهبری آن، تخلیه ماهی و کمبود مواد اولیه برای صنایع شیلاتی این شهرستان از جمله مشکلات شیلاتی این شهرستان بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت که مقرر شد با پیگیری سازمان شیلات ایران، فرمانداری ابوموسی و شیلات هرمزگان مرتفع شوند.
محبی تقویت، آغاز مجدد و مؤثر فعالیتهای تعاونی صیادی در این شهرستان را لازمه حل مشکلات بخش صیادی این شهرستان خواند و تصریح کرد: تعاونیها میتوانند نقش مؤثر و محوری در مرتفع ساختن مشکلات صیادی داشته باشند که لازم است مسئولین محلی در این راستا همکاری لازم را با شیلات داشته باشند.
مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه «شهرستان ابوموسی با 60 شناور صیادی لنج و قایق بالغ بر 300 صیاد دارد»، تصریح کرد: این شهرستان بیش از 2000 تن صید سالانه دارد.
وی افزود: شهرستان ابوموسی در حال حاضر با دارا بودن ظرفیتهای یاد شده و همچنین صنایع تکمیلی شیلات همچون صنعت کنسرو سازی در حال رشد این شهرستان، آینده خوبی در صنعت شیلات خواهد داشت.
عیسی گلشاهی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، نیز از تخصیص تسهیلات با نرخ سود کم برای صنایع شیلاتی این شهرستان خبرداد و گفت: صنایع نیز باید برای بهبود فعالیتهای خود، تلاش بیشتر و برنامه ریزیهای دقیقتری انجام دهند.