۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
تازه های سایت
بیست‌وهفتمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت، روزهای ۲۷ و ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود و فرصتی برای صنایع دریایی فراهم می‌آورد تا نقش خود را در تعاملات سه‌جانبه، جذب سرمایه‌گذاری و توسعه نوآوری تقویت کنند.
با تغییرات مدیریتی در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، مراسم تکریم دکتر محمد صدیق مرتضوی و معارفه دکتر سیده لیلی محبی‌نوذر با حضور مسئولان، پژوهشگران و نمایندگان بخش‌های اجرایی و خصوصی برگزار شد. در این مراسم بر آغاز فصل جدید مدیریت پژوهشکده با تأکید بر پژوهش‌های کاربردی و تعاملات علمی تأکید شد.
مسابقه عکاسی "قاب دریا: از ساحل تا فراساحل"، هم‌زمان با نهمین همایش بین‌المللی صنایع فراساحل برگزار می‌شود. این رویداد فرصتی برای علاقه‌مندان به عکاسی است تا با نگاه خلاقانه خود، شکوه دریا را از ساحل آرام تا دریای بی‌قرار به تصویر بکشند.
مسابقه مهندسی سازه‌های دریایی ماکارونی، هم‌زمان با نهمین همایش بین‌المللی صنایع فراساحل برگزار می‌شود. این فراخوان فرصتی برای دانشجویان علاقه‌مند است تا با تلفیق مهارت و خلاقیت، سازه‌ای مقاوم و بهینه طراحی کنند.
فراخوان هفتمین دوره مسابقات طراحی و ساخت شناورهای هوشمند منتشر شد. این رقابت با محورهای جدید و چالش‌های مهیج در آبان ماه ۱۴۰۴ خواهد شد.
اندیشکده پیشرفت دریایی با همکاری پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری نشست تخصصی تأمین مالی توسعه دریامحور را روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌کند.
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر شهاب شکوهی، دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک در دانشگاه نیوهمپشایر، در سخنرانی تخصصی خود نقش هوش مصنوعی را در یادگیری تقویتی و تحلیل محیط‌های ناشناخته بررسی می‌کند.
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر Kumars Mahmoodi، پژوهشگر دانشگاه Åbo Akademi فنلاند، در سخنرانی تخصصی خود نقش هوش مصنوعی را در بهینه‌سازی عملکرد مبدل‌های انرژی موج و طراحی مشترک سیستم‌های کنترل بررسی می‌کند.
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر علی سامعی، استادیار مدیریت استراتژیک در دانشکده مدیریت دانشگاه شفیلد انگلستان، در سخنرانی تخصصی خود راهکارهای عملی برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت دریایی را ارائه می‌دهد.
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، مقالات برگزیده ارائه خواهند شد، فرصتی برای پژوهشگران و متخصصان تا با جدیدترین یافته‌ها و نوآوری‌های این حوزه آشنا شوند.
در جریان اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی برگزار می شود؛
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر صمد نژاد ابراهیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، در کارگاه تخصصی «ملاحظات اخلاقی در استفاده از هوش مصنوعی در پژوهش» به بررسی ابعاد اخلاقی هوش مصنوعی، تخلفات پژوهشی و استانداردهای لازم برای مدیریت داده‌های حساس خواهد پرداخت.
در جریان اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی برگزار می شود؛
در نخستین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر زهره سادات حقایقی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، در کارگاه تخصصی «مبانی کار با داده‌های محیطی دریا برای مدل‌های هوش مصنوعی» به بررسی روش‌های پردازش داده‌های هواشناسی–اقیانوسی و نقش آن‌ها در تحلیل‌های هوش مصنوعی خواهد پرداخت.
در جریان اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی برگزار می شود؛
در اولین همایش هوش مصنوعی صنایع دریایی، دکتر بابک مجیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه خاتم، در کارگاه تخصصی «یادگیری عمیق برای بینایی ماشین» به بررسی روش‌های نوین AI، از شبکه‌های عصبی تا مدل‌های پیشرفته خواهد پرداخت.