پربازدید ترین اخبار
تازه های سایت
شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در نخستین روز نمایشگاه بین المللی نفت، با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی امضا کرد.
مدیر فراساحل شرکت مهندسی و تاسیسات دریایی ایران: در زمینه ارائه خدمات نقشه برداری زیرسطحی و تعیین موقعیت سطحی، زیرسطحی و خدمات زیرسطحی با استفاده از ربات های زیرسطحی (ROV) به خودكفائی كامل رسیده ایم، در زمینه ساخت ربات های زیرسطحی (ROV) – طراحی، ساخت و مونتاز به صورت كامل صورت گرفته است.
نشست معرفی فرصت های سرمایه گذاری ارائه خدمات دکل های حفاری در قالب قراردادهای مشارکت عمومی - خصوصی توسط شرکت ملی نفت ایران برگزار می شود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت نفت را مجاز به امضای قرارداد مشارکت در تولید میدانهای مشترک کردند.
پروژه کابل گذاری زیرسطحی دریایی میادین سروش و نوروز با مشارکت تیم تعمیرات زیرآب منطقه خارگ و بهرگان به طول 3 کیلومتر با تکیه بر دانش بومی کارکنان و با ابعاد فنی طراحی و اجرای کار در سطوح بالای بین المللی به پایان رسید و افزایش تولید 3500 بشکهای نفت در این میادین محقق شد.
تعمیرات اساسی سکوهای تولیدی، فراورشی فاز یک پارس جنوبی با تلاش شبانه روزی متخصصان شرکت نفت و گاز پارس پایان یافت.
معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولیدی میدان مشترک پارس جنوبی برای تولید حداکثری در زمستان گفت: در تابستان نیز برای تولید پایدار برق و تأمین گاز مورد نیاز نیروگاهها، بهطور میانگین روزانه ۶۶۰ میلیون مترمکعب گاز غنی از میدان مشترک پارس جنوبی تولید میشود.
باوجود وعده های پی در پی مسئولان وزارت نفت در خصوص راه اندازی فاز 11 پارس جنوبی، خبرهای موثق از رها بودن این پروژه حکایت دارد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه ارزش سرمایه گذاری پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی که آخرین پالایشگاه شیرین سازی این میدان مشترک است ۲.۷ میلیارد دلار برآورد می شود، گفت: هیچ کارشناس خارجی در مراحل طراحی، نصب، اجرا و بهره برداری از فاز ۱۴ پارس جنوبی دخالت نداشته است.
پایانه صادراتی شرکت نفت سپاهان با ۱۲ مخزن به ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب در مراسمی با حضور وزیر نفت به صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.
مديرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: در حوزه ازدیاد برداشت نفت (IOR) و افزایش ضریب بازیافت نفت (EOR)، 21 حلقه چاه در این شرکت کاندیدا و به شرکت ملی نفت ایران معرفی شدهاند که به زودی مراحل واگذاری آن از طریق این شرکت به شرکت های دانش بنیان داخلی برای آغاز فعالیت انجام می شود.
شرکت نفت خزر و پارک علم و فناوری نفت و گاز، تفاهم نامه همکاری با موضوع رفع نیازهای فناورانه در شرکت نفت خزر امضا کردند.
شرکت پتروپارس در راستای بومی سازی دانش فشارافزایی گاز ترش فاز 11، دو تفاهمنامه همکاری با نهادهای دانش بنیان زیرمجموعه دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی شریف امضا کرد.