رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ با شعار «با هم برای برقراری صلح و امنیت» و در منطقه ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع، با پیام صلح و دوستی کار خود را به اجرا رساند.
یگان های شرکت کننده در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴، تمرین «Photo Ex» و اجرای صورت بندی و آرایش های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تاکید بر ضرورت بسیج همه ظرفیتها برای توسعه دریا محور و سواحل مکران، گفت: هر کشوری که دریا را فتح کند، قطعاً قدرت برتری در جهان خواهد بود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر تاب آوری بالای شناورهای شهید باقری و صیاد شیرازی گفت: این شناورها توانایی انجام رزم نزدیک در دریا و قابلیت حمل سه شناور موشکانداز و بالگرد را دارند.
جلسه بررسی راهکارهای توسعه و عمران جزایر کشور به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
استاندار گیلان گفت: استفاده از ظرفیت دریا در این استان مورد غفلت قرار گرفته است که در این رابطه بویژه برای ارتقا ظرفیت ها نیازمند استفاده از صنایع نوین و دانش بنیان در بخش هایی چون آبزی پروری و صید ماهی و غیره هستیم.
در نشست علمی - تخصصی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری مطرح شد:
شالوده اصلی حکمرانی دریایی؛ مشارکت تمامی ذینفعان دولتی، خصوصی و مردم در تصمیم سازی ها است که تلاش می نماید انتظارات و دیدگاه های همه گروه های بزرگ و کوچک را در چارچوب های قانونی به طور عادلانه تأمین کند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه ضمن بیان اینکه شرکت دانش بنیان سازنده ناو گشتی رزمی شهید ابومهدی المهندس قادر است در کمتر از یک سال سه فروند دیگر از شناور را بسازد، گفت: این ناو می تواند ۲ هزار مایل دریایی و ۱۴ روز به صورت مداوم دریانوردی کند.
در دوازدهمین آیین الحاق شناورها و تجهیزات راهبردی جدید به نیروی دریایی سپاه، یک ناو، هفت نوع شناور و سه نوع خودرو راکت انداز به همراه ۱۰۰ شناور موشک انداز تندرو به قدرت دفاعی تهاجمی این نیرو افزوده شد.
یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه دستیابی به رشد اقتصاد کشور نیازمند توجه ویژه به اقتصاد دریامحور است، گفت: قوه قضاییه می تواند با ایجاد زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری به تحقق این امر کمک کند.