به گزارش مارین نیوز، دریادار علی فدوی امروز طی سخنانی در سومین همایش ملی شناورهای تندرو در دانشگاه جامع امام حسین(ع)، ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر گفت: پس از پایان جنگ ما هیچ فرصتی، حتی 24 ساعت را هم از دست ندادیم و خود را بهروز و آماده نگه داشتیم.
وی افزود: آمریکاییها به قدرت و توان ما در حوزه قایقهای تندرو اعتقاد دارند. ما از هر فرصتی برای عمقبخشی به قدرت دریایی خود استفاده کردهایم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: هدفگذاری ما در سرعت شناورهای تندرو، 80 نات (41 متر بر ثانیه) است؛ این سرعت، سرعت دیوانه کنندهای است و هنوز هیچ نیروی دریایی در دنیا سرعت بالای 35 نات را تصور نکرده است.
دریادار فدوی ادامه داد: آمریکاییها برای برونرفت از وضعیت فعلی برای سال 2050، برنامهریزی وسیعی در حوزه قایقهای تندرو کردهاند و سرعت قایقهای تندرو خود را به 40 نات رساندهاند. اما در تمام دنیا، نیروهای دریایی هنوز سرعت 35 نات را تصور نکردهاند اما بحمدالله سرعت قایقهای تندرو ما به 60 نات رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سازمان رزم نیروی دریایی، شناورهایی با سرعت 60 نات وجود دارد که این شناورها مجهز به جدیدترین تسلیحات نظامی و موشکی هستند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «امروز در وضعیت متفاوتی قرار داریم و نقشه راه لازم را نیز تهیه کردهایم»، گفت: امروز شناورهای ما به موشکاندازهای مختلف مسلح شدهاند.
دریادار فدوی با انتقاد از این موضوع که متأسفانه، برخی اهل کارهای دسته جمعی که منجر به کار تحقیقاتی جمعی شود، نیستند، گفت: آمریکاییها سالهاست که موضوع مقابله با قایقهای تندرو را دغدغه خود قرار داده و مدام در حال برنامهریزی هستند.
وی افزود: ما باید فاصله خود با آمریکاییها را در این زمینه افزایش دهیم و البته این کار هم صورت گرفته است اما باید هدفگذاریها مشخص شود. مثلا دانشگاه شریف مشخص کند در کجای این موضوع قرار دارد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: باید هر نهادی بر موضوع خاص متمرکز شود و نتیجه کار خود را نیز مشخص کند و آنها را در مرحله تولید به کار گیرد که در این زمینه، هزاران موضوع وجود دارد و باید مباحث علمی روی زمین مانده را رمزگشایی کنیم.
دریادار فدوی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید به تکلیف الهی خود عمل کنیم، یک بار این تکلیف در سال 65 بود و الان در سال 93. باید به تکلیف خود عمل کنیم، مبادا در شرایطی قرار بگیریم که حسرت زمان را بخوریم و بگوییم کاری را که میشد انجام بدهیم، انجام ندادیم. اگر به تکلیف خود عمل کنیم، خداوند بهترین نتیجه را رقم میزند.