کد خبر: ۱۸۹۴۳
تعداد بازدید: ۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰

قرارداد شرکت ملی حفاری با ١١٠ سازنده داخلی

شرکت ملی حفاری ایران با بیش از ١١٠ شرکت و سازنده داخلی قرارداد ساخت امضا کرده و ضروری است سازندگان، کیفیت، زمان و هزینه را در سرفصل برنامه های خود قرار دهند.

به گزارش مارین نیوز، مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از عزم این شرکت برای استفاده حداکثری از توان سازندگان و صنعتگران داخلی خبر داد و گفت: سازندگان ایرانی با همکاری مراکز دانشگاهی و دانش بنیان از مرز قطعه سازی گذشته و بسیاری از تجهیزات پیشرفته را در داخل کشور تولید می‏کنند.

حبیب الله اعتماد با بیان اینکه «هم اکنون با ١٥ دانشگاه کشور همکاری و با بیش از ١١٠ شرکت و سازنده داخلی قرارداد ساخت منعقد کرده ایم»، افزود: سازندگان داخلی می‏بایست کیفیت، زمان و هزینه را در سرفصل برنامه خود قرار دهند و هدف آنان علاوه بر تأمین بازارهای داخلی، تولید کالای رقابتی و صادرات آن باشد.

وی با اشاره به اینکه «هم‏اکنون بسیاری از تجهیزات پیشرفته در داخل کشور تولید می‏شود»، افزود: تولید تجهیزات مثل سیستم‏های نمودارگیری درون چاهی، سطحی، ابزارهای دورن چاهی، ابزار مکان یابی مغناطیسی برای هدایت عملیات حفاری، لوله مغزی سیار، جابجایی خودکار دستگاه حفاری، سیستم گراننده فوقانی و ... در کشور بومی شده است.

وی رویکرد شرکت ملی حفاری  را تحقیق، پژوهش و فناوری ایرانی مبتنی بر دانش ایرانی دانست و افزود: قبل از انقلاب، صنعت حفاری بطور صد در صد وابسته بود و از همان ابتدای شکل گیری این صنعت راهبردی بحث خودکفایی و خود اتکایی آن با توجه به ساخت داخل شکل گرفت.

اعتماد به روند شکل گیری ساخت قطعات و تجهیزات در شرکت اشاره کرد و گفت: در ابتدا واحد خودکفایی شرکت ملی حفاری تأمین قطعات مورد نیاز را پیگیری می‏کرد و سپس واحد پژوهش و فناوری این مسیر را ادامه داد و در دهه گذشته نیز، با توجه به توسعه فناوری‏های پیشرفته و لزوم بومی سازی، براساس سیاستهای وزارت نفت مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز با استفاده از توان حداکثری سازندگان داخلی این مسؤولیت را برعهده دارد.

مدیر پژوهش، فن آوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران به نیازهای آتی صنعت حفاری اشاره کرد و گفت: امسال مجموعه تجهیزات مولتی شات الکترونیکی، جایرو، روتور و استاتور موتور درون چاهی، تجهیزات مغزه گیری، سیستم تزریق نیتروژن، سیستم کنترل جامدات با استفاده از توان صنعتگران ایرانی در مرحله طراحی و ساخت داخل هستند.

ارسال نظر