تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۶۱۳۰
تعداد بازدید: ۱۵۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۲

معرفی و رونمایی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه استان بوشهر

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نخستین بخش از سفر به استان بوشهر از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ ‌های مستقر در این استان بازدید، مرکز نوآوری بوشهر را افتتاح و از چندین دستاورد ایران ساخت رونمایی کرد.
به گزارش مارین نیوز، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نخستین بخش ار سفر خود به استان بوشهر ضمن بازدید از توانمندی و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور و استارتاپ های مستقر در این استان از چند دستاورد ایران ساخت رونمایی کرد.

رونمایی از محصولات دانش بنیان فناوران دانشگاهی
سورنا ستاری در ادامه سفر به استان بوشهر به مرکز پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس رفت و از محصولات دانش بنیان فناوران و پژوهشگران دانشگاهی مستقر در مرکز پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس بوشهر رونمایی کرد. همچنین ضمن بهره برداری از چند طرح جدید دانشگاه، مرکز نوآوری این دانشگاه نیز توسط ایشان افتتاح و از پایلوت مرکز بین المللی توسعه نرم افزار خلیج فارس و ایستگاه فناوری های آبزیان دریایی بازدید به عمل آمد. 
گفتنی است، محصولات واحدهای فناور دانشگاهی در زمینه های کشت بافت گیاهی، تجهیزات دانش بنیان آزمایشگاهی، فرآوردهای گیاهان دارویی، نرم افزارها و زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات تولید شده بود.


مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس در این آئین گفت: از 13 محصول رونمایی شده چهار محصول در زمینه فناوری اطلاعات و 9 محصول در حوزه زیست فناوری است.
احمد شیرزادی افزود: محصولات حوزه فناوری شامل گیت وی بیرونی LoRaWAN، نود چند سنسوره LoRaWAN، گیت وی قابل حمل LoRaWAN و ردیاب LoRaWAN است.
وی ادامه داد: محصولات پژوهشکده خلیج فارس‌ نیز شامل آگار، قیر چوب، غذای فراسودمند میگو حاوی عصاره جلبک، غذای ماهی دریایی حاوی آرد جلبک، کود آلجیلایزر، فوکوئیدان، فیلم بایوکامپوزیت خوراکی از جلبک(توضیحات و کاربردهای هر محصول)، کود نانوسیلیس قابل استفاده در کشاورزی و ساپونین متابولیت ثانویه استخراج شده از خیار دریایی (برای استفاده دارویی) 9 محصول دیگری است که در این آئین رونمایی شد.
مدیرپژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: این دانشگاه برای حمایت از طرح های مختلفت از جمله فناورانه، پسا دکتری و خلیج فارس پژوهی حمایت ویژه می کند.
گفتنی است، دانشگاه خلیج فارس با حدود هفت هزار دانشجو در 29 رشته کارشناسی، 48 رشته کارشناسی ارشد و 13 رشته دکترا، جهت گیری خود را در حوزه کار آفرینی قرار داده و ااز طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان پایلوت دانشگاه کار آفرین انتخاب شده است.

نمایش دستاوردهای فناورانه در پارک علم و فناوری بوشهر
ستاری همچنین در پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر حضور یافت و از دستاوردهایی که واحدهای فناور مستقر در این  پارک علم و فناوری به نمایش گذاشته بودند، بازدید کرد. فناوران مستقر در این پارک علم و فناوری تجهیزاتی چون پهپاد سم پاش، نانو مواد گرافن، دستگاه الکتروتراپی کرانیال برای کاهش اضطراب، دستگاه اسکیمر پلاسمای سرد برای بازیافت آب‌های نامتعارف و تصفیه پساب شهری و صنعتی را در معرض نمایش گذاشتند.
 
بوشهر منطقه نوآور می شود
همچنین در این سفر، با هدف تبدیل منطقه تجاری بوشهر به منطقه دانش بنیان و نوآور، تفاهم نامه ایجادکانون های فناوری و نوآوری با هدف پیشرفت دانایی محور شهر بوشهر منعقد شد.
منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس یکی از مناطق پنج گانه علم و فناوری کشور به شمار می رود و در راستای حمایت و تسهیل استقرار و فعالیت مراکز فناورانه، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، برای تبدیل شدن به اقتصاد دانایی محور این تفاهم نامه به صورت کنسرسیوم بين معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس، پارک علم و فناوری خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، شهرداری بندر بوشهر و شورای اسلامی منعقد شد.
تقویت و توسعه همکاری ها و فعالیت های مشترک در راستای ایجاد پهنه های شهری فناور به منظور تبدیل بندر بوشهر به شهر دانایی با رویکرد کارآفرینی و فن آفرینی و کمک به تحقق برنامه های طرفین موضوع این تفاهم نامه  است.

افتتاح آزمایشگاه سم شناسی با تجهیزات ایران ساخت
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در یکی از بزرگترین مجتمع های آزمایشگاهی جنوب کشور، آزمایشگاه سم شناسی این مجموعه را افتتاح کرد. در این آزمایشگاه سم شناسی بیش از 157 نمونه سم محصولات غذایی و کشاورزی شناسایی و تشخیص داده می شود.

بازدید از مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای بوشهر
همچنین معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه برنامه‌های خود در استان بوشهر از مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر بازدید کرد. مرکز طب هسته ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر بیش از 50 نوع خدمت در بخش های تشخیص و آزمایشگاهی ارائه می کند. این مرکز ضمن تلاش برای دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه تشخیص و درمان سرطان گام های مهمی در درمان سرطان های پیشرفته پیموده است. درمان بیماران باسرطان‌ تیروئید مقاوم به ید رادیواکتیو، درمان سرطان‌های تمایزیافته تیروئید با یُد رادیواکتیو، درمان با MIBG برای بعضی از تومورهای کودکان، درمان سرطان‌های پیشرفته غددی-عصبی، درمان سرطان پیشرفته پروستات، درمان روماتیسم پیشرفته مفاصل، درمان بیماری پرکاری تیروئید با مواد رادیواکتیو و درمان سرطان متاستازی استخوان با مواد رادیواکتیو در این مرکز فناور پزشکی انجام می شود.


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کارشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۲
0
0
دانشگاه خلیج فارس یک دانشگاه دولتی در شهر بوشهر است که بسیار فعال شد است، آفرین به اساتید
ارسال نظر