تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۶۹۸۷
تعداد بازدید: ۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵

برگزاری نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران / با تصاویر

نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد.
به گزارش مارین نیوز، نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران با حضور محمود نصیری رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، امیر تاج ‌الدینی فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، قاسم محمدی نژادی رییس کمیته پایش، ارزیابی و تقسیم کار ملی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بامری فرماندار ویژه شهرستان چابهار و جمعی از مدیران شهرستان چابهار و اساتید برتر علوم زیستی کشور سی ام بهمن ماه در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد. 
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در آیین افتتاحیه این همایش اظهار داشت: باعث خرسندی است که دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان این همایش در راستای سیاست کلی نظام در زمینه علم، پژوهش و فناوری با محوریت علوم زیستی است که ارتقا و رشد کیفی این عرصه از دانش می تواند تضمینی بر تامین رفاه عموم مردم این سرزمین باشد.
محمود نصیری افزود: از برنامه های مهم دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به عنوان تخصصی ترین دانشگاه دریایی کشور، حرکت به سوی علم مولد و افزایش تولید و رشد علمی کشور است که در این راستا کاربردی کردن پژوهش ها، گامی بسیار مهم در تحقق این هدف می باشد.


رئیس نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و قرار گرفتن در کنار خلیج فارس، دریای عمان و دریای مازندران یک کشور دریایی محسوب می شود و نقش پررنگی را می تواند در میان کشورهای دریایی در دنیا و به خصوص در خاورمیانه ایجاد و توجه به علوم زیستی می تواند اخلاقیات را در جامعه، بهبود بخشد.


نصیری با اشاره به اینکه شهرستان چابهار در جنوبی ‌ترین نقطه جنوب شرق ایران در منطقه ایی که جزو سواحل مکران هست قرار دارد، گفت: چابهار بهترین و به صرفه ترین بندر کشور از نظر ترانزیت و حمل و نقل برای کشورهای آسیای میانه می باشد و زیر ساخت های مناسب جهت فعالیت های پژوهشی علوم زیستی را داراست.
وی یادآور شد: برگزاری همایش ‌های دریایی در این نقطه از کشور بسیار مهم است و نیاز هست توجه جامعه دانشگاهی به این ظرفیت ها، معطوف شود که یکی از این ظرفیت های بزرگ و برند منطقه، دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار می باشد که قدمتی ۴۵ ساله دارد و در زمره مراکز آموزش عالی تخصصی و پر سابقه کشور می باشد که براساس هدف مشخص در این نقطه از کشور، تاسیس شده است.


نصیری خاطرنشان کرد: این دانشگاه تخصصی مسئولیت آموزشی و پژوهشی خود را طی سالیان مختلف بر اساس ارزیابی های مختلف، همواره با بالاترین کیفیت، انجام داده و در این راستا منشا خدمات بسیاری در صنعت دریایی کشور بوده و نیروهای بسیاری را به عنوان پرسنل متخصص دریانوردی برای ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی در سطوح مختلف تامین کرده است.
رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اشاره به وجود رشته‌ های متنوع دریانوردی، علوم پایه و علوم زیستی همراه با کادر هیأت علمی متخصص و مجرب در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، گفت: با دارا بودن این توانمندی های رو به رشد می توان دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار را به عنوان یکی از قطب های برجسته علمی و پژوهشی کشور بر شمرد.


همچنین دبیر علمی نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران در آیین اختتامیه همایش، اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که طی داوری های صورت گرفته ۱۵۲ مقاله مورد پذیریش نهایی قرار گرفته و از این تعداد، ۹۳ مقاله بصورت پوستر و ۴۶ مقاله بصورت سخنرانی ارائه شده است.
آرش شکوری ادامه داد: مقالات رسیده به دبیرخانه همایش با موضوعات علوم زیستی دریا، علوم غیرزیستی دریا، مهندسی دریا، کشتی سازی و علوم انسانی و توسعه پایدار می باشد.


گفتنی است، در پایان این همایش پس از بررسی های هیأت داوران، از مقالات برگزیده در بخش پوستر و سخنرانی با اهدای لوح و تندیس همایش، تقدیر شد.




ارسال نظر